KuriózumNéha a hallgatás a legjobb válasz, mert nem mindenki érdemli meg a...

Néha a hallgatás a legjobb válasz, mert nem mindenki érdemli meg a figyelmedet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nem érdemes bosszút állni azon, aki megbántott téged. Nem mindenki érdemli meg a figyelmedet, ne foglalkozz az olyan személyekkel, akik bántottak, negatívan viszonyultak hozzád.

A kellemetlen helyzetek kezelésére sokszor az lehet a jó megoldás, ha megtagadod a válaszadást, és inkább csendben maradsz. Érdemes bölcsen és éretten viselkedni egy vitában, a legjobb, ha figyelmen kívül hagyod a támadást.

Ne fektess energiát olyan dolgokba, amelyek bosszantanak, hiszen csak lemerülsz, és csökken a szép dolgok iránti fogékonyságod. Nem lehet mindenki olyan mint te, ez teljesen normális, hiszen mindannyian különböző személyiségek vagyunk.

Mindenki úgy kezel, ahogy szerinte megérdemled, de ez még nem jelenti azt, hogy automatikusan le kellene szállnod egy támadó ember szintjére.

Ne akarj állandóan megfelelni mindenkinek, főleg ne az olyan embereknek, akik rosszindulatúak, és csak ki akarnak használni. Ne reagálj az ilyen emberek támadására. Ez még nem jelenti azt, hogy egyetértesz a helyzettel, vagy gyáva lennél, csupán nem tartod válaszra sem érdemesnek őket.

Minden egyes harc és ellenállás gyengíti az energiádat. Nem kell másnak a jóváhagyására várj, nem kell egy másik személy visszaigazoljon, hogy mennyire vagy jó, nincs szükséged hamis barátokra.

Mindahányszor reagálsz a kihívásokra, hagyod, hogy legyőzzenek. Inkább próbáld meg irányítania a gondolataidat és cselekedeteidet, próbálj a lehető legkiegyensúlyozottabb maradni minden körülmények között.

Néha jobb a nulláról kezdeni mindent, mint várni, hogy valaki megváltozzon, és jobb véleménnyel legyen rólad.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek