KuriózumNegatív gondolatok: miután megkötött, nehezebb megtisztítani a szennyeződést

Negatív gondolatok: miután megkötött, nehezebb megtisztítani a szennyeződést

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Negatív gondolatok! Minél több van belőlük, annál nehezebb boldog életet élni!

Nagyon fontos, hogy tudatosan odafigyeljünk arra, hogy ne terheljük magunkat negatív gondolatokkal, érzésekkel. Már egészen kisgyerekkorunk óta azt tanuljuk, hogy mennyire fontos a test tisztasága, de a lélek tisztaságával is törődnünk kell.

A világban egy általánosan eluralkodott nézet, hogy “ami nem öl meg, az megerősít”, vagyis a nehézségek által válunk egyre erősebbé és erősebbé. Azonban egyáltalán nem természetes és kötelező dolog problémákkal élni.

Tőlünk függ, hogy hogyan éljük és alakítjuk az életünket, éppen ezért próbáljunk meg az élet naposabbik oldalára koncentrálni. Ne harcoljunk a nehézségek, és a negatív dolgok ellen, csupán fogadjuk el őket, és éljük tovább az életünk, hiszen az akadályok is a természetes körforgás részét képezik. Nem kell túl nagy jelentőséget szentelni nekik, mert az a része fog fejlődni az életünknek, ahová az energiát fordítjuk.

Minél hosszabb ideig dédelgetünk magunkban egy negatív gondolatot, érzést, annál nehezebben fogunk tőle megszabadulni.

A legfontosabb, hogy ne fordítsunk túl nagy figyelmet a negatív érzéseinkre. Egyszerűen vegyünk tudomást róluk, de ne harcoljunk ellenük, hagyjuk, hogy elmúljanak, érvényességüket veszítsék. Koncentráljunk tudatosan az élet pozitív eseményeire, érzéseire, engedjük, hogy ezek óriás méretűvé duzzadjanak bennünk, és eltöltsenek boldogsággal.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek