KuriózumNe pazarold az időd egy határozatlan férfira...

Ne pazarold az időd egy határozatlan férfira…

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nagyon könnyen bele lehet szeretni egy “talán” emberbe, egy olyanba, aki az élete minden területén teljességgel határozatlan. Főleg akkor, ha udvarias, okos, bájos és kedves, de jól vigyázz, mert egy határozatlan férfi soha nem fog tudni kellő figyelmet fordítani a kapcsolatra.

Ő aztán nem az igazi rosszfiú, aki csak játékszernek tekint, hiszen ott van mindig melletted, megbízható, és még a kívánságaidat is megpróbálja teljesíteni. Alapjában véve sokszor nem is igazán érted, hogy mi a probléma, csak azt érzed, hogy minden olyan esetleges, és valami hiányzik a kapcsolatból.

Az életemben volt már egy határozatlan férfi, éppen ezért tudom, hogy, amikor úgy érzed, hogy egyáltalán nem mennek jól a dolgok, akkor is ragaszkodsz hozzá. Megpróbálod mindentől megmenteni, és kifogásokat keresel, hogy miért is maradj még egy kis ideig mellette. Alapjában véve a határozatlan férfi aranyszívű csak éppen fogalma nincs arról, hogy mit szeretne az életben. Ez pedig veszélyes kombináció.

Ha munkában vagy, felhív telefonon, és kedvesen megkérdi, hogy hogy telik a napod. Ha rossz kedved van, meghallgat. Szó nélkül részt vesz a családi eseményeken, akkor is, ha kissé kényelmetlenül érzi magát. Lehetséges, hogy igazán szeret, de soha nem tudja igazából kimutatni az érzéseit, fél azt mondani, hogy “szeretlek”.

Túlságosan ragaszkodik a munkájához, soha nem tud ellentmondani semmilyen feladatra, ezért mindig csak másodlagos leszel az életében. A listát még a végtelenségig lehetne folytatni, a lényeg az, hogy egy határozatlan férfi soha nem fog minden követ megmozgatni a szerelméért, a kapcsolat állandóan csak langyos vizeken fog evezni, és a döntés felelőssége szinte mindig rád fog hárulni

Ha nem akarsz felesleges energiát pazarolni egy ilyen kapcsolatra, akkor jobb, ha még ma döntesz. Inkább keress egy határozatlan férfi helyett egy olyat, aki biztos abban, hogy csak téged szeret, és mindennél fontosabb vagy számára.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek