BlogNe félj megtervezni a jövődet: 2021-ben erre figyelj oda

Ne félj megtervezni a jövődet: 2021-ben erre figyelj oda

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bizony, kedvünk is, bizalmunk is megsínylett az idei év nehézségei után. Óvatosabban tervezünk, elővigyázatosabbak vagyunk, kedvünk sincs már olyan nagy álmokat, terveket szőni, valahogy igyekszünk elfogadni a mostani állapotot. De ez nem jelenti azt, hogy benne is kell ragadnunk.

Karácsony csendesen lejárt, amiért hálásak is vagyunk, hiszen annyira izgultunk miatta. Évzártáig van még pár napunk pihenni és kicsit átgondolni terveinket az új évre nézve. Ha az előző években bátran szőttünk terveket, tegyük az idén is azt, csak most több alázattal. Ne engedd, hogy a nehézségek elbátorítsanak és lesz, ami lesz, tervezz fontos dolgokat a jövő évre is.

Ha nem is mersz egyelőre nagy dolgokat tervezni, mindenképpen érdemes belecsempészni a következőkből a terveidbe:

…kirándulás

Utazni csodálatos dolog. Felfedezni új tájakat, vidékeket, emberekkel találkozni, történeteket hallani és történeteknek része lenni csakis gazdagít. Ha nem is teszel világ körüli utazást, környékedet, vidékedet keresztül-kasul bejárhatod. Biztos tud még újat nyújtani a hely, ahol élsz.

…szerelem

A szerelem felfrissít, életet ad és éltet, inspirál, fiatalít és persze próbára is tud tenni. Ismerkedj, barátkozz, keresd és teremts kapcsolatokat, na meg a szerelmet, pároddal mélyítsd el a kapcsolatotokat. A szerelem, szeretet sose megy ki a divatból, mindig aktuális, nagy kár lenne ha nem lenne életünk része és nem tennénk érte az év minden napján.

…valami új

Valami olyasmi, amit eddig sosem tettél, sosem próbáltál. Új kurzus, új edzés, új étrend, új ízek és miért is ne – új foglalkozás, munka. Formában tart új dolgokat kipróbálni, megtanulni. Sose fogunk unatkozni, ha új célokat, kihívásokat állítunk magunknak.

…valami régi

Régi könyv, régi jó emlékek, jó barátok, mindent, ami érték és érdemes megtartani, tovább fejleszteni. Miért is fontos, hogy valami régi legyen az újban? Hogy ne felejtsük el, hogy kik vagyunk, hogy legyen miből erőt meríteni, és nem utolsó sorban, hogy alázatosak és hálásak tudjunk maradni.

Birtalan Katalin

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek