HolotropikumAlternatív gyógyászatNaponta fogyasztjuk, és nem is gondoljuk, hogy mérget vásárolunk pár száz forintért!

Naponta fogyasztjuk, és nem is gondoljuk, hogy mérget vásárolunk pár száz forintért!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A lakosság zöme naponta fogyasztja a kávéautomatákból vásárolt kávét, és nem is gondol arra, hogy tulajdonképpen mérget iszik!

Naponta fogyasztjuk, és nem is gondoljuk, hogy mérget vásárolunk pár száz forintért!

Ugyanis az automatákban található kávé nagyon sok kémiai összetevőt tartalmaz, melyre a szervezetünknek egyáltalán nincs szüksége, mivel megterheli a májat, a veséket és rossz hatással van az immunrendszerre.

Az automata kávégyártókat nemrég kötelezték arra, hogy a viszonylag olcsón árult kávék összetevőit tüntessék fel. Eszerint, egy általunk megvásárolt gyors caffé lattéval a következőket juttatjuk be a szervezetünkbe: vizet,1,5%-os sovány tejport, tejsavót, laktózt, 3,3 % oldódó kávéport és szóját.

Ugyanezek az összetevők találhatóak a másik közkedvelt kávéfajtában, az eszpresszó macchiatoban is. A cappuccino összetevői között a fentiekben felsoroltakon kívül, bármilyen hihetetlen, de cellulózt is találunk, amiből a papír készül.

Egy automata eszpresszó koffein tartalma 100 gr, ami fele egy felnőtt napi koffein adagjának, és mivel ez a kávé instant, ezért ötször nehezebben szívódik fel a szervezetben. Így, ha naponta kettőt fogyasztunk ebből a kávéból, máris átléptük a megengedett maximum koffeinadagunkat. Az ezen felül elfogyasztott kávé pedig hosszútávon lerakódik a vesékben és hozzájárul a vesekő kialakulásához.

Ezek tudatában tehát jobban tesszük, ha olyan kávézót választunk a napi adag elfogyasztásához, ahol frissen darált kávéból készül el a napi frissítőnk!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek