Ha valakibe beleszeretsz, és nem vagy biztos benne, hogy ő mit érez irántad, akkor számos kérdés foglalkoztat, melyeket ráadásul nem mersz feltenni neki. Az alábbi tesztből megtudhatod, hogy az érzés kölcsönös vagy sem!

Nézd meg jól a képet, mi az, amit elsőre meglátsz rajta? Ne gondolkozz sokat, csak mondd ki azt, amit a szíved diktál!

Macska

Nehezen tudod felmérni mások érzéseit, mert mindig csak saját magaddal vagy elfoglalva. Ez így természetes is, de amíg nem adod fel egy kicsit ezt a gondolkodást, addig nem fogod tudni, hogy mit érez életed szerelme. Legközelebb, amikor csak ketten vagytok, figyelj rá nagyon, hogyan cselekszik, miket mond, próbáld megismerni a legmélyebb érzéseit.

Pillangó

Ha először a pillangót láttad meg a képen, akkor ez sok mindent elárul arról, hogy hogyan látod a világot, és a körülötted lévők milyennek látnak téged. Vizsgáld meg mélyen a számodra legfontosabb helyzetet, és ha úgy érzed, hogy a szeretett személy számára igazán fontos vagy, akkor ez valószínűleg így is van.

Hallgass a megérzéseidre, az intuíciód soha nem hagy cserben!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.