Mit árul el a születési hónapod rólad és a sorsodról?

Ha januárban születtél

Jó tulajdonságok: ambíció, hűség, intelligencia. Hibák: féltékenység, makacsság, befelé fordulás, kritikus szellem.

Kétségkívül vezető szerepet szánt neked az élet. Még ha hivatalosan nem is vagy vezetői beosztásban, akkor is könnyen meggyőzöd a környezetedet arról, ha igazad van, és hogy kövessenek téged. Ezért a karriered is felfelé ível majd.

Ugyanakkor a magánéletedben engedékenyebbnek, lazábbnak kell lenned: egy párkapcsolatban mindkét fél egyenlő jogokkal és kötelezettségekkel rendelkezik.

Ha februárban születtél

Jó tulajdonságok: közvetlenség, érzékenység, merészség. Hibák: alábecsülés, düh, kényelmesség.

A februárban született emberek a legjobb közvetítők vagy szónokok. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, szeretik, ha meghallgatják őket, és könnyen elérik, hogy mások megkedveljék őket.

Érzelmi téren nehéz esetek, mert, bár mindig mosolyognak és tréfálkoznak, nem egyszerű megérteni a lelki világukat. Összetett érzéseik vannak, és nagyon gyorsan változik a hangulatuk. Éppen ezért nehezen boldogulnak a hosszú távú kapcsolatokkal, legyen szó párkapcsolatról, vagy barátságról.

Ha márciusban születtél

Jó tulajdonságok: ragaszkodás, őszinteség, nagylelkűség. Hibák: bosszúálló szellem, félénkség, lobbanékonyság.

A márciusban születettek szeretik, ha mindig akad tennivalójuk, ha körülveszik őket az emberek (még akkor is, ha nem ők állnak a figyelem középpontjában), és szélsőséges mértékekig szeretik a szórakozást. Emellett nagyon gyorsan meggondolhatják magukat, ezért meglehetősen nehéz velük lépést tartani.

Érzelmi szempontból nem a legállhatatosabbak, azonban, ha megtalálják a megfelelő társat, aki energikus, és kihívást jelent a számukra, akkor képesek néhány kompromisszumra.

Ha áprilisban születtél

Jó tulajdonságok: nagylelkűség, dinamizmus, kalandor szellem. Hibák: egoizmus, izgulékonyság, féktelenség.

A nyugtalan, élményekben gazdag fiatalkorral előkészülnek a nagy emberek későbbi, nyugodt életére: mindent meg kell ismerniük ahhoz, hogy tudják, mire vágynak, de ha egyszer határoztak, nem gondolják meg magukat egykönnyen.

Nem kifejezetten a hűségükről ismeretesek, de idővel felhagynak a flörtöléssel és a kalandokkal, ha megtalálják a megfelelő személyt, és a kellő motivációt.

Ha májusban születtél

Jó tulajdonságok: erős karakter, felelősségtudat, energikusság. Hibák: makacsság, egocentrizmus, idegesség.

Ha májusban születtél, a sorsod a lehető leggördülékenyebben halad: professzionális téren az utad a lehető leglogikusabban halad előre, az érzelmi életed azonban egy darabig csak másodlagos szerepet kap.

A kapcsolataid mindig kétélűek lesznek, a nagyrészük csupán látszólagos, felszínes lesz. Nehezen közeledsz érzelmileg idegenekhez, és ahhoz, hogy megtaláld a lelki társadat, közvetítőre lesz szükséged.

Ha júniusban születtél

Jó tulajdonságok: képzelőerő, kommunikációs készség, kreativitás, humorérzék. Hibák: késésre való hajlam, nárcizmus, tétovázás.

A júniusban születettek alapvetően befelé forduló, introspektív emberek, akik azt a benyomást keltik másokban, hogy mindent tudnak már róluk, de meglepetéseket okozhatnak. Emiatt a hónap szülöttei könnyen megszerzik azt, amire vágynak, de az eredmények nem lesznek tartósak.

Nehezen lesznek szerelmesek, és soha nem mondanák ki elsőnek, baráti kapcsolataikban pedig meglehetősen birtoklóak és féltékenyek.

Ha júliusban születtél

Jó tulajdonságok: tolerancia, tapintat, felelősség, hűség. Hibák: félénkség, titokzatosság, egyhangúság.

Ha júliusban születtél, már nagyon fiatalon elkezdted kialakítani az elveidet, és mindig még többre törekszel. Mivel gyakran elégedetlen vagy a jelenlegi helyzeteddel, hajlamos vagy az idegösszeomlásra.

Csak akkor tudod kifejezni az érzéseidet, ha azok nagyon erősek, de így is gyakran előfordul, hogy nem tudod magad megfelelően kifejezni, így aztán kevés ember áll igazán közel hozzád – de akik melletted állnak, azok annál értékesebbek.

Ha augusztusban születtél

Jó tulajdonságok: nemi vonzerő, romantikusság, közvetlenség, kreativitás. Hibák: féltékenység, egoizmus, gyengeség, arrogancia.

Az augusztusban született emberek magabiztosak és büszkék, ezért nagy célokat tűznek ki maguk elé, de ha nincsenek versenyhelyzetben, nem fognak nagy érdeklődést mutatni ezek elérésében.

Érzelmi szempontból eléggé erősek, ugyanakkor gyöngédek is, de soha nem mutatják ki, ha megbántották őket. A szeretett személyért minden tőlük telhetőt megtesznek, függetlenül a társadalmi normáktól, vagy más szabályoktól, de nehezen bíznak meg az emberekben, ezért nehezen is találják meg a párjukat.

Ha szeptemberben születtél

Jó tulajdonságok: érzékenység, jó memória, empátia, nyugodtság. Hibák: kritikus szellem, uralkodásra való hajlam.

A szeptemberben születettek optimisták, de mindig elégedetlenek. Az elégedetlenségük azonban nem abból fakad, hogy lehetetlen megszerezni azt, amire vágynak, sokkal inkább abból, hogy mindig még többre vágynak. Mindig tudják, mit akarnak, és küzdenek a vágyaikért, ezért egész életük küzdelem, kihívások sorozata, és létezésüket a világ meghódításának gondolata uralja.

Ha októberben születtél

Jó tulajdonságok: romantikusság, empátia, függetlenség, barátságosság. Hibák: döntésképtelenség, féltékenység, érzelmesség, izgulékonyság.

Ha októberben születtél, akkor a romantikus, és enyhén pesszimista jellemed mindig lefelé húz téged. Minden fegyver a birtokodban van ahhoz, hogy felvedd a harcot a világgal, de az önbizalomhiány arra késztet, hogy lennebb add az elvárásaidat. Ha minden jó tulajdonságod összefonódik egy örökletes döntéshozó erővel, akkor semmi sem akadályozhat meg abban, hogy elérd, amit akarsz.

Az érzelmi életedben sok csalódásban lesz részed, de ezek nagy része a te hibád: hajlamos vagy rá, hogy jobbnak lásd az embereket, mint amilyenek valójában.

Ha novemberben születtél

Jó tulajdonságok: dinamizmus, találékonyság, elszántság, idealizmus. Hibák: érzelmi bizonytalanság, keserű természet, makacsság.

A novemberben született emberek rendkívül szerencsések. Könnyen szereznek barátokat, jól alkalmazkodnak bármilyen társasági helyzetben, és könnyen megszerettetik magukat. Amint elszánják magukat valamire, akár szakmai, akár érzelmi téren, nem nyugszanak, amíg el nem érik, amit akarnak.

Az egyetlen probléma, hogy, amint a kívánt dolgot túl könnyű lesz megszerezni, vagy befolyásolni, az érdeklődésük azonnal szétfoszlik. Így a novemberben születettek élete folyamatos hajsza a zöld utak után.

Ha decemberben születtél

Jó tulajdonságok: felelősségtudat, szervezőkészség, hűség, humorérzék. Hibák: ingerlékenység, uralkodásra való hajlam, változékonyság, áthalatlanság.

Ha decemberben születtél, hajlamos vagy visszahúzódni, inkább dolgozol egyedül, és oldod meg a problémáidat segítség nélkül, de amennyire csak lehetséges, részt veszel mások életében, és próbálod hasznossá tenni magadat. Szakmai szempontból sok akadállyal szembesülsz a karaktered és a változékony vágyaid miatt, de szervezőkészségednek és határozottságodnak hála gond nélkül leküzdöd azokat..

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.