KuriózumMiért nincs szerencsénk az életben? A kudarcok és a bajok okai a...

Miért nincs szerencsénk az életben? A kudarcok és a bajok okai a következők!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A problémák és kudarcok megterhelik életünket, és olykor reménytelenné teszik. Minden probléma az energiaszintünktől ered. Ha azonban ismerjük megjelenésének okait, könnyen elkerülhetjük a szerencsétlenségeket.

Azt mondják, hogy ha nem vagyunk szerencsések a személyes életünkben, akkor győződjünk meg arról, hogy valami másban azok lehetünk. Az emberek többsége számára az egyik kudarc a másikkal jár. És ez közvetlenül kapcsolódik az energia milyenségéhez: a negatív energia törvényszerűen a negatívat vonzza be. Értelemszerű tehát, hogy a negatív energiájú emberek a szerencsétlenséget vonzzák be önmaguk számára, és fordítva. Ezért kell elkezdeni minél hamarabb változtatni az eddigi életünkön.

A rossz szerencse jelei

Ez a jelenség érdekli úgy a pszichológusokat, mint a filozófusokat. A modern idők megvilágosodott elméi összegezték a szerencsehiány fő jeleit az emberekben. Ezek a megnyilvánulások a rossz szerencse mechanizmusait indítják el, és hozzájárulnak a fekete korszakok megjelenéséhez az életben. Tehát először a következő tüneteket kell felszámolni!

1. Csalódás

Az embert kísérti a reménytelenség, a pusztaság, a képtelenség érzése, hogy megváltoztassa életét. A hit elvesztése a képességek és a célok elérhetetlenségének újraértékeléséhez vezet.

2. Agresszió és bizonytalanság

A kudarcra hajlamos személyiség hajlamos szembeszállni másokkal, vagy mások kárára tenni bizonyos dolgokat.

3. Magány és harag az egész világ iránt

A kudarc átélése az alacsony önértékelésnek, a befele fordulásnak és az irigységnek a következménye. Ebben az esetben az ember másokat hibáztatja saját problémái miatt.

4. Sebezhetőség

Az élet örömének elvesztése új pozitív változások hiányát vonja maga után. Ez az ember még az öröm pillanataiban is fél egy lehetséges kudarctól.

A kudarc és a baj okai

A szerencsétlenség okai az energia tényezők. Az egész világ tele van energiaáramlásokkal, a mi feladatunk, hogy megtanuljunk az Univerzum törvényei szerint élni. Az élni tanulás kapcsolódik a külső tényezők ismeretéhez és saját szellemi növekedésünkhöz. Az a személy, aki megtagadja a saját céljait, és nem akar tanulni, szerencsétlenségre van ítélve.

Meg kell tanulnunk harmóniában, együttműködésben, kölcsönös segítségnyújtásban, az ellenség, a kapzsiság, és a harag felszámolásával élni az életet. A rossz szerencsénknek gyakran a véleményünk, prioritásaink és téves vágyaink az okozói, amelyek energetikai szempontból nem egyeznek meg az Univerzum energiáival.

A boldogtalanság a legtöbb esetben azokat az embereket kísérti, akik ellenzik az Univerzumot. Az a személy, aki nem veszi észre saját hibáit, háromszor fizeti meg azokat, mert az élete addig is romlik, amíg végre úgy dönt, hogy a fejlődés útját és a prioritások újraértékelését választja. Az életünk negatív eseményei azonban a kívülről származó negatív hatásoknak tudhatók be. A születés pillanatától kezdve az embert energetikai behatásnak van kitéve, amelyek lehetnek pozitívak és rombolóak is. Ez utóbbi magában foglalja a boszorkányságot, a fekete mágiát, a gonoszt, és az emberi irigységét.

Hihetetlen, de a horrorfilmek is pusztítók tudnak lenni.

Ezért a meditáció, a jóga, vagy mantrák olvasása révén, létre kell hoznunk a lelkünk védelmét. A csakrák megnyitása, a spirituális gyakorlatok és az energiablokkok megszüntetése pozitív hatással lesz az életünkre, ugyanakkor megerősítjük általa az auránkat is. A pozitív gondolatok és a legjobb eredményekbe vetett hit, energetikai pajzsként segít megszabadulni a kudarcok ördögi körétől. A kudarcok sora nem követi azokat az embereket, akik megtalálták az igazi útjukat és tovább haladnak azon a boldogság felé.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek