KuriózumMiért cserélik le a japán férfiak a nőket játékbabákra?

Miért cserélik le a japán férfiak a nőket játékbabákra?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Miért cserélik le a japán férfiak egyre nagyobb előszeretettel a hús-vér hölgyeket a „mesterséges intelligenciájú” robot lányokra?

Napjainkban a születések arány vészesen csökken a „Felkelő nap Országában”, míg a „mesterséges intelligenciájú” robotnők eladása napról napra növekedést mutat.

Ezek a robot nők valóságos katasztrófát jelentenek Japán számára, ami a születési mutatókat illeti. A japán férfiak ugyanis előszeretettel cserélik az emberi társas kapcsolataikat a „mesterséges intelligenciára”.

Ennek fényében, az ázsiai országban egyre csökken a születések aránya, olyannyira, hogy 2018-ban, csak 921.000 csecsemő született, azaz 25.000-el kevesebb, mint 2017-ben. Ezzel szemben az elhalálozások száma 1.3 millió volt, ami azt jelenti, hogy az ország lakosságának száma közel 0.5 millióval csökkent.

A szociológusok véleménye szerint, ezen a helyzeten csak ront, a japán férfiak, robot hölgyek iránti fokozott érdeklődése. És az a szomorú, hogy egy olyan országban, mint Japán, ahol a magány és az egyedüllét egyre nagyobb teret hódít, a férfiak tetézik a bajt a robotnők vásárlásával, az emberi kapcsolatokra való törekvés helyett.

A megkérdezett japán férfiak zöme ráadásul azt nyilatkozta, hogy érzelmeket is táplál ezen robotok irányában, mivel velük az élet egyszerűbb, hiszen nem merülnek fel problémák, mint a házastársi kapcsolatokban.

A szakemberek szerint, ez a jelenség nagyon aggasztó, és ha így folytatódik, akkor ez akár a japán nemzet kipusztulását is okozhatja a közeljövőben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek