HoroszkópMérleg Horoszkóp 2014

Mérleg Horoszkóp 2014

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egyáltalán nem lesz könnyű átvészelned a 2014-et, ugyanis a Mars beleköp a levesedbe, és hatása jócskán érezhető lesz. Az, hogy a dolgok milyen irányba haladnak, csakis rajtad áll. Kellemetlenségekben lehet részed, ha nem vagy elég figyelmes, vagy sikereket halmozhatsz fel, ha kellő mértékben vagy megfontolt.

merleg-horoszkopSzerelem: az előtted álló év változásokat hoz az érzelmek terén, és a kockázat, hogy ezek negatív irányúak legyenek, bizony elég nagy. Feszültséggel teli napok várnak rád, amelyek akár szakítással is végződhetnek. Ellenben, ha egyedülálló vagy, megismerkedhetsz valakivel, de ne fűzz nagy reményeket a kapcsolathoz, mert a vége nem lesz happy end. Fontos, hogy készülj fel mindenre, hogy elkerüld a csalódást.

Karrier: légy türelemmel, és szerelkezz fel egy jól kidolgozott tervvel, ha azt szeretnéd, hogy a szakma terén tisztelettel hódoljanak előtted. Azonban mindent elronthatsz, ha indulatból vagy ösztöneid szerint hozol döntéseket, illetve ha veszekedsz a kollégáiddal. A rend és a fegyelem megmenthet a gubancoktól; kár lenne a sietség miatt ellőnöd azokat a lehetőségeket, amelyek megváltoztathatnák az életedet.

Olvasd el a 2014-es Kínai Horoszkóp-ot is!

Egészség: 2014-ben amennyiben lehet, kerüld a bajt, ugyanis hajlamos vagy a balesetekre. Ne keveredj bele semmi kockázatosba, ha nem láthatod előre, miként mászol ki az adott helyzetből. Használd az energiád biztonságos és kellemes tevékenységekre.

Pénzügyek: olyan évnek nézel elébe, amelynek során valóban szükséged lesz a pénzre. Ezért mindent elkövetsz, hogy többet keress. Bármilyen nehéz is, de sikerül törlesztened az összes adósságod, és még a tarsolyodban is marad egy kis pénz. Ezt csakis az akaraterődnek köszönheted, valamint a családodnak és a barátaidnak, akik segítettek neked. Az év vége felé egyre nehezebben jutsz pénzhez, holott a kiadásaid is megugranak. Meg kell tanulnod jól kezelni a pénzügyeidet.

Ajánló: Olvasd el a Twice.hu 2014-es Mérleg horoszkópját is!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek