HoroszkópMelyek azok a dolgok, amit soha nem tudsz megbocsátani? Attól függ, hogy...

Melyek azok a dolgok, amit soha nem tudsz megbocsátani? Attól függ, hogy milyen csillagjegyben születtél!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Minden embernek van egy érzékeny pontja, azonban jó, ha tudod, hogy a haragtartással csak a saját életedet bonyolítod/nehezíted meg. A legfontosabb, hogy minden napot békével a szívedben zárj, és bocsáss meg a saját érdekedben. Meglátod, mennyivel könnyebb lesz az életed!

Nézzük, hogy melyik csillagjegy mire a legérzékenyebb, mi az, amit nem tud soha megbocsátani!

Kos: az árulást

Szenvedélyesen szeret, de még ennél is jobban tud haragudni. Ha egy olyan dologgal szembesül, amiről korábban nem tudott, akkor úgy érzi, hogy sarokba szorították. Szeretetre és szenvedélyre vágyik, de, ha nem kapja meg, amit szeretne, akkor eluralkodik rajta a kisebbrendűségi érzés.

Bika: a megszegett ígéretet

A kapcsolatban a legfontosabb számára a bizalom, a szenvedély és a betartott szó. Ha ezeket nem kapja meg, akkor pillanatok alatt összeomlik. A hűség az erőssége, és másoktól is elvárja ugyanezt. Ha valaki megszegi az ígéretét, soha nem tud megbocsátani neki.

Ikrek: a birtoklási vágyat

A természeténél fogva titkolózó, de egyben magabiztos Ikrek hűséges típus. Ha olyan valakivel akad össze, aki nem tudja pontosan mit akar a következő 5 évben, akkor szóba sem áll vele. Nem tudja megbocsátani, ha valaki birtokolni akarja vagy korlátozva érzi magát, de a féltékenységet sem. Az ellene felhozott vádak hidegen hagyják.

Rák: a magányosság nyomasztja

Árad belőle a szeretet, de kínosan érzi magát, ha a partnere nem ugyanolyan szinten szereti viszont. Hamar elkezd szorongani, távolságtartó lesz, ilyenkor a barátaival sem akarja tartani a kapcsolatot. Bár mindent hajlandó megtenni a szerelemért, az üres érzések nem hatják meg. Amikor egyedül érzi magát, háttérbe vonul és duzzog.

Oroszlán: az indokolatlan letargiát

Az Oroszlán csak egy magabiztos partner mellett érzi jól magát. Viszont, ha más vonzó tulajdonságokkal rendelkezik a partnere, akkor egy kicsit engedékenyebb. Azonban, ha a párja szerinte ok nélkül szomorkodik, nem tud mit kezdeni vele. Ilyenkor úgy érzi, hogy ő mindent megtett azért, hogy a kapcsolat jól működjön. Ha egy Oroszlán úgy érzi, hogy nincs kedve “megjavítani” a kapcsolatot, akkor bizony nehezen győzhető meg az ellenkezőjéről.

Szűz: a hazugságot

A legkisebb hazugságot sem bírja elviselni. Mindent megtesz azért, hogy jobb legyen a helyzet, de legtöbbször kimerül az erőfeszítéstől. Általában magas mércét állít fel önmagával szemben, és ugyanezt várja el a körülötte lévőktől is. Nem túl haragtartó, de a hazugságot nagyon nehezen tolerálja.

Mérleg: a konfliktusokat

A Mérleg a leglelkesebb csillagjegy. Mindent meg tud bocsátani, de csak az őszinteség árán. Ha elfogynak az érvek, nincs értelme tovább próbálkozni a meggyőzéssel, mert nem bocsát meg. Igen erős az önbecsülése, éppen ezért nem ajánlott negatív kritikákkal vagy ellenérvekkel bombázni.

Skorpió: a bosszút

Amikor egy komolyabb konfliktusban találja magát, gyakran feladja a harcot. Nem tudja megbocsátani a bosszút, és úgy véli, hogy ez a fajta hozzáállás helytelen. Mind lelkileg, mind pedig fizikailag erősen befolyásolják bizonyos belső konfliktusok. A zaklatottság könnyen eluralkodik rajta, de inkább vívódik, mint hogy megbocsásson.

Nyilas: a gyerekességet

Az élet apró buktató elég nagy akadályokat tudnak állítani elé. Azt szeretné, ha körülötte mindenki megszabadulna a haragtól és a szenvedéstől, de ő viszont nem hajlandó senkinek sem segíteni. Nehezen veszi észre, ha hibázott, erősen stresszes lesz az előre nem látható eseményektől.

Bak: a csalódást

Hajlamos arra, hogy kétszer ugyanabba a csapdába essen, éppen ezért többször becsapják az életben. Ilyenkor nagyon zaklatott lesz, és csalódottnak érzi magát. Ha elveszíti az emberekbe vetett bizalmát, úgy érzi, kicsúszott a lába alól a talaj. A tökéletes megoldás számára az elfogadás lenne, azonban még van mit gyakorolni.

Vízöntő: a feltételeket

Megvan a maga módszere a problémák megoldására, és lehet, hogy az egy, az átlagostól teljesen eltérő életet teremt magának. Időre van szüksége, hogy elképzelje és kidolgozza a terveit. A legjobban attól borul ki, ha valamit ráerőltetnek vagy feltételeket szabnak. Empatikus, szívesen belevág a kalandokba, leginkább társaságban érzi jól magát.

Halak: a hiúságot

Bár általában könnyen megbocsát, a Halak nem bírja elviselni a hiúságot, és nem akarja újra és újra elkövetni ugyanazokat a hibákat. Általában több esélyt ad az embereknek, de megtörténhet, hogy pont akkor fordul ellenük, amikor a legkevésbé számítanak rá. Sokszor a barátok is kihasználják a kedvességét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek