HolotropikumAlternatív gyógyászatMeghosszabbítja az életet és akár napi 2 kiló súlyfölöslegtől is megszabadít! Ezt...

Meghosszabbítja az életet és akár napi 2 kiló súlyfölöslegtől is megszabadít! Ezt tudja a japánok kedvenc teája

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A japánok előszeretettel fogyasztják a vörös teát, mivel úgy tartják, hogy megvédi őket a betegségektől, és tovább élnek tőle, ami végtére igaz is lehet, mert ebben a távolkeleti szigetországban szép számmal találni 100 éven feletti, de aktív nőt és férfit.

tea

Ez a teakülönlegesség az európai embereknek is nagyszerű, főként azokon segíthet, akik a kilókkal vívnak ádáz csatát. Megfelelő diéta mellett a tea hozzájárul ahhoz, hogy naponta akár 2 kilogrammal kevesebbet mutasson a mérleg.

A tea azért is nagyon egészséges, mert tele van vitaminnal, főként C-vitaminnal, de gazdag magnéziumban, káliumban, kalciumban, vasban, cinkben, rézben és mangánban.

Ugyanakkor csökkenti a káros koleszterinszintet, megszünteti az emésztési problémákat, a székrekedést, nem engedi, hogy a zsírok beépüljenek a szervezetbe, csökkenti a glikémiás indexet, élénkítő hatása van, így a depresszióra hajlamos embereknek is javul a közérzete, ha elkortyolnak egy csésze vörös teát.

A méregtelenítésben is szerepet játszik, erősíti az immunrendszert, nyugtatja a bőrt, fiatalít, védi a veséket, és mivel magas az antioxidáns tartalma, a rák kialakulásának kockázata is csökken.

Azt is ki kell emelni, hogy a vörös tea rendszeres fogyasztásával elejét vehetjük a fejfájásnak, és ha az álmatlanság kínoz, az ellen is jó egy csésze főzet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek