LélektárMájus 25-én Szuperhold lesz az Ikrek jegyében! Az új kezdetek ideje!

Május 25-én Szuperhold lesz az Ikrek jegyében! Az új kezdetek ideje!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Május 25-én nagy érzelmi viharokra számíts, amit az Ikrek jegyében kialakuló Szuperhold fog okozni. Ez az égi hatás segít abban, hogy megszabadulj a múlt negatív élményeitől és rendet rakj az életedben, hogy egy teljesen új periódus kezdődhessen.

Május 25-én Szuperhold lesz az Ikrek jegyében! Az új kezdetek ideje!

Mi a Szuperhold?

Szuperholdról akkor beszélünk, mikor ezen égitest a lehető legközelebb kerül a Földhöz, ami miatt a szokásosnál jóval nagyobbnak tűnik.

Mit mond a jelenségről az asztrológia?

Mint mindig, a Telihold és az Újhold egy új kezdetet és egy periódus végét jelzi. A mostani Szuperhold, Újholdként alakul az Ikrek jegyében. Ahhoz viszont, hogy ez az új periódus, amely előtted áll, sikeres és örömteli legyen, ki kell takarítanod a múltadat, meg kell szabadulnod a múltad negatív energiáitól.

A május 10-én a Skorpió jegyében bekövetkezett Telihold hozta felszínre azokat a múltbeli eseményeket, amelyektől meg kell szabadulnod, különben nem tudsz teljes életet élni.

Ebben az évben rövid időn belül be fog következni egy második Szuperhold, mégpedig júniusban, amely ismét felkavarja a múlt érzelmeit, előhozva a tudatalattidban rejtőző vibrációkat, felhívva a figyelmed a megérzéseid fontosságára, a spiritualitásra, valamint arra, hogy megismerd a tudatalattid legmélyebb bugyrait. Az Ikrek csillagjegy is arra ösztönöz, hogy hallgass jobban a megérzéseidre, meghatározva a legfontosabb célokat a jövődre nézve.

Ez a Szuperhold kétségkívül egy nagy kihívást fog jelenteni számodra, hiszen felhívja a figyelmed arra, hogy nem az Univerzum miatt van jelen a szenvedés az életedben, hanem a gondolkodásmódod miatt tudod nehezen kezelni a nehézségeket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek