LélektárMa van 2017 utolsó Tízmilliószoros napja - Használd ki ezt a remek...

Ma van 2017 utolsó Tízmilliószoros napja – Használd ki ezt a remek pillanatot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ma van az év utolsó Tízmilliószoros napja, használd ki a lehető legjobban.

A Buddha életéhez fűződő ünnepnapokból egy évben négy darab van, ezeket hívjuk Tízmilliószoros napoknak, ugyanis ezeken a napokon minden kívánság, vágy, ambíció, kérés tízmilliószoros erővel érvényesülhet, ami egy rendkívül jó hír, így ragadj meg minden lehetőséget, alkalmat, és fogalmazd meg a kívánságaidat, vágyaidat, még ma, mert most az utolsó alkalom ebben az évben.

Ezeket a buddhista hithez, életmódhoz kapcsolódó különleges napokat egyre többen elismerik és gyakorolják a nyugati társadalmakban is. A buddhista hívek ilyenkor a nagy tanító, Buddha életének fő mozzanataira emlékeznek.

Most lássuk, konkrétan mit is jelképeznek ezek a napok!

  • az első Tízmilliószoros napon Buddha csodatevéseit ünneplik;
  • a második Tízmilliószoros nap Buddha születésnapja, ami egyben a megvilágosodás napja is;
  • a harmadik Tízmilliószoros nap arról híres, hogy ekkor tért vissza Buddha a tanításhoz, és ekkor lettek beavatva az őt követők a Négy Nemes Igazságot magában foglaló tanokba;
  • a negyedik Tízmilliószoros nap, ami ma van, azért a legkülönlegesebb, mert a legenda úgy tartja, hogy ekkor látogatott Buddha az istenek birodalmába.

Azért érdemes ezeken a speciális napokon a jóra, a pozitívra, az örömtelire, a békére, harmóniára gondolni, mert minden ilyen gondolat tízmilliószorosan hat vissza rád, és az életedre. Éppen ezért kell felhagynod a negatív gondolatokkal, mert ha ezekre összpontosítasz, akkor a rossz dolgok is nagyon erősen fogják befolyásolni az életedet, ami sok galibát okozhat majd.

Légy jó mindenkivel ezen a napon, sorold fel magadban a jó dolgokat, amiket észreveszel ma, készíts listát, és légy hálás mindenért, ami megadatott neked.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek