KuriózumLouise Hay: “Ne érd be bárkivel, csak azért, hogy legyen valakid. Igenis,...

Louise Hay: “Ne érd be bárkivel, csak azért, hogy legyen valakid. Igenis, legyenek elvárásaid”!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy ideje már a nagy Ő-ről álmodozol, de sehogy sem akar betoppanni az életedbe? Ne ragaszkodj görcsösen hozzá, szeresd és élvezd az életed, a többi majd eljön magától. Az igaz szerelem akkor fog beköszönteni az életedbe, amikor eléggé fel leszel rá készülve.

Szeretnéd bevonzani a pénzt az életedbe? Louise L. Hay most elárulja, hogy miként tudod megvalósítani ezt!

A szerelem akkor jön, amikor a legkevésbé várod, amikor egyáltalán nem is keresed! A szerelem vadászása nem hozza el a megfelelő partnert, ennek eredménye csak egy boldogtalan és kellemetlenségekkel teli párkapcsolat lesz.

A szeretetet sosem önmagadon kívül, hanem önmagadban keresd. A szeretet bennünk van! Ne ragaszkodj görcsösen a szeretethez, talán még nem állsz készen ebben a pillanatban az igaz szerelemre. Nem nőttél még fel eléggé ahhoz, hogy bevonzd a kívánt személyt.

Ne érd be bárkivel, csak azért, hogy legyen valakid! Igenis legyenek elvárásaid. Állíts fel szabályokat! Milyen személyt szeretnél bevonzani? Készíts egy listát azokról a tulajdonságokról, amelyek fontosak szerinted a szeretett személyben. Fejleszd magadban ezeket a tulajdonságokat, és meglátod pontosan egy ilyen személyt fogsz bevonzani az életedbe.

Talán választ szeretnél kapni arra, hogy miért marad a szerelem távol tőled? Úgy gondolod, hogy nem érdemled meg a szeretetet? Túlságosan nagyok az elvárásaid, kritikus vagy? Félsz az intimitástól? Légy nyitott, de ne ragaszkodj hozzá görcsösen.

A szerelem bármikor beköszönhet az életedbe. Légy kedves, és befogadó, készítsd elő a földet, amelybe elvetheted és táplálhatod a szeretet magvait.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek