KuriózumLeszbikus pár fogadta örökbe a szétszakított testvéreket, hogy együtt nőhessenek fel!

Leszbikus pár fogadta örökbe a szétszakított testvéreket, hogy együtt nőhessenek fel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szétszakították volna a három testvért, ez a leszbikus pár viszont örökbefogadta őket, hogy együtt nőhessenek fel!

Az Univerzum mindig mellettünk van, ha szükség van a segítségére, és mindig a megfelelő pillanatban adja meg mindazt, amire várunk. Ez történt a Massachusetts államban élő leszbikus házaspárral, KC és Lena Currie-vel, akik 2013-ban mondták ki egymásnak a boldogító igen, és azóta próbálkoznak örökbefogadni egy gyerkőcöt, hogy igazi családot alkothassanak.

2017 novemberében jött el a nagy pillanat, amikor a Worcesterben működő Children’s Friend szervezet egyik rendezvényén megismerték a 18 hónapos Joey-t. A két nő azonnal érezte, hogy a kisfiút szeretnék felnevelni, szeretetben, gondoskodásban, ezért 2018 márciusában hivatalosan is sikerült az örökbefogadás.

Azonban pár hétre rá, KC és Lena egy telefonhívást kapott a szervezet egyik munkatársától, akitől megtudták, hogy Joey kisöccse, az alig 6 hetes Noah is otthont keres.

– Azonnal igent mondtunk – közölte KC.

Egy hónap telt el, hogy már két kisfiút nevelt KC és Lena, mikor újból szólt a telefon, és a vonal másik végén a szervezet munkatársa ismét arról értesítette a házaspárt, hogy Joey-nak és Noah-nak vagy egy “középső” testvére, Logan, aki eddig nevelőszülőknél volt elhelyezve, de az örökbefogadás végül nem jött össze.

– Igaz, hogy kissé összeszorult a gyomrunk, de nem volt kérdés, igen mondtunk a harmadik kissrácra is, mert fontosnak tartottuk, hogy mindhárom testvér közösen nőjön fel. Ha idősebbek lesznek, és kérdéseik merülnek fel, sokkal könnyebb lesz az, hogy ott vannak egymásnak, és együtt élnek majd meg mindent – mondta a két nő.

2019 novemberében zárult le a hivatalos örökbefogadási procedúra Noah és Logan ügyében.

Lena elmondása szerint a fiúk Mamának-, és Anyá-nak hívják őket, és remélik, hogy valóban jó szüleik lesznek a gyerkőcöknek.

– Nagyon jó látni, hogy vannak ilyen pozitív példák az örökbefogadás terén is. KC és Lena családja nagyszerű, rugalmasak, szerető szülők, akik gondoskodnak a kicsikről, szeretetben, biztonságban nevelik őket, és így sokkal jobbak lesznek az esélyeik felnőttkorukban, hogy érvényesülni tudjanak – mondta Veronica Listerud, a Children’s Friend szervezet vezetője.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek