Edith Gonzalez, egyike volt a telenovellák közismert színésznőjének, és küzdelme a gyilkos kórral egyáltalán nem volt titok rajongói előtt. Mindezzel a színésznő bátorítani szerette volna a hasonló gondokkal küzdő embereket a betegséggel szembeni harcban.

Sajnos Edith Gonzalez nem tudta legyőzni a petefészekrákot és 2019. június 13-án, 54 éves korában elhunyt egy Mexikó-i kórházban. A Salomé című sorozatból ismert színésznőnél 2016-ban diagnosztizálták a betegséget. Bár több műtéten is átesett, sajnos az életét nem tudták megmenteni.

Ezért fontos a szűrővizsgálatok elvégzése, mert ez a betegség kezdeti stádiumban jó eséllyel gyógyítható! Nézzük, melyek lehetnek a betegségre utaló jelek!

Puffadás

Ha gyakran észleljük ezt a tünetet magunkon, ami azt jelentheti, hogy heti háromszori alkalomnál többször, forduljunk orvoshoz. A legtöbb nő figyelmen kívül hagyja ezeket a jeleket, de fontos megjegyezni, hogy a puffadás még nem jelent feltétlenül petefészekrákot.

Hasi- és medence fájdalom

Ez az a fajta fájdalom, melyet a menstruációk ideje alatt érezhetünk. Ha ismétlődik, azonnal forduljunk orvoshoz.

Telítettség érzése

Ha étvágytalanok vagyunk több mint három héten keresztül és mégis telítve érezzük magunkat, forduljunk orvoshoz egy kivizsgálás érdekében.

A gyakori vizelési inger is egy tünete lehet a betegségnek.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.