A Csillagok háborújának Leia hercegnője 60 éves korában hunyt el. Carrie Fisher emlékére most következzen 13 csodás idézet, amiből kirajzolódik a színésznő egyedi világképe, látásmódja.

1. Napjainkban képtelenség a valódi igazságot kideríteni… Mindenki a maga hamis igazságaival, valótlanságaival foglalkozik.

2. Semmilyen szándék, ok nem lehet teljesen tiszta. Egy ember sem jó, vagy rossz. Mindenkiben van jó is, és rossz is, amit majd az élet kihoz belőle.

3. Az azonnali viszonzás olykor túl sok év múlva következik be.

4. Arra kérek mindenkit, hogy ne ejtsen szót arról, hogy hogy megöregedtem. Sajnos ez fáj nekem, hiszem a testem nem öregedett meg úgy, mint az elmém.

5. Nem hiszem azt, hogy a karácsonynak feltétlenül köze van az anyagi dolgokhoz. Sokkal inkább arról kellene szóljon, hogy legyünk kedvesek, jóindulatúak egymáshoz.

6. Ha választhatsz egy számodra kedves ember és a karriered között, válaszd az embert, akit szeretsz és aki viszont szeret. Mert ez az ember ott lesz melletted. Ha a karriert választod, időt veszítesz azzal, hogy megpróbálsz megvalósítani valamit, ami lehet, hogy nem fog soha örömet okozni.

7. Manapság csak a szépség érdekli az embereket, ami egyszerűen őrület. Mindenki arról beszél: “Milyen jól nézel ki”, “Úhh, hogy lefogytál”. De senki sem kérdezi meg a másikat, hogy hogy van, hogy érzi magát, netán boldog?

8. Nem változtam. Büszke vagyok arra, aki vagyok. Boldognak lenni azt jelenti, hogy örülsz amid van.

9. Ahogy öregszel, a siker már nem lesz annyira fontos. A lényeg inkább az, hogy azok az emberek vegyenek körbe, aki szeretnek.

10. Igazából senkit sem gyűlöltem soha, viszont szeretni azt a szívemből szerettem. A szerelem az egyetlen dolog a földön, aminek hatására az ember úgy érzi, hogy él.

11. A legszörnyűbb érzés az, ha rájössz arra, hogy mások is tudnak a szenvedéseidről.

12. Természetes, ha félünk a változásoktól. De a türelem, és az önbizalom mindenen átsegít.

13. Nem akarom azt, hogy az életem a művészethez hasonlítson. Azt szeretném, ha az életem maga lenne a művészet.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.