KoktélLánybúcsúján szenvedett balesetet, lebénult a menyasszony: tíz éve boldog férjével, akivel most...

Lánybúcsúján szenvedett balesetet, lebénult a menyasszony: tíz éve boldog férjével, akivel most ismét egybekeltek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy hónappal a nagy nap előtt, Rachelle Friedman Chapman leánybúcsúján egy tragikus baleset történt, ami az egész életét megváltoztatta. A menyasszonyt az egyik koszorúslány viccből belökte a medencébe, azonban a tréfa nem úgy sült el, ahogy azt előre elgondolták.

Rachelle csigolyatörést szenvedett, a C6-os csigolyáját egy olyan ütés érte, hogy nyaktól lefelé lebénult. A fiatal pár Chris és Rachelle Chapman elhalasztotta az esküvőt, és csak a gyógyulásra koncentráltak. A környezetükben sokan úgy gondolták, hogy a súlyos baleset szerelmüket is megtöri, és minden bizonnyal már nem fognak összeházasodni, azonban az élet pont az ellenkezőjét bizonyította.

Egy évvel később mindennek ellenére Chris és Rachelle összeházasodott, sokkal jobban szerették egymást, mint eddig valaha. Négy évvel később pedig örökbefogadtak egy tündéri kislányt. A boldogító igen kimondása óta immár tíz év telt el, életük legcsodálatosabb időszakát az évforduló napján a fogadalom megújításával ünnepelték meg.

Az ünnepséget 2021. július 22-én tartották Fearrington Village-ben, Észak-Karolinában. A világjárvány miatt szűk körű volt az ceremónia, csak néhány barátjuk, a család és 6 éves kislányuk, Kaylee volt jelen. A nyitótáncot a Rascal Flatts I Won’t Let Go című számára járták, később csatlakozott hozzájuk a kis Kaylee is.

“Amikor először összeházasodtunk, meg akartuk mutatni a világnak, hogy az igazi szerelem soha nem múlik el. Most tíz év után szintén a szerelmet ünnepeljük, még mindig hiszünk benne, hogy örökké tart. Az életben voltak nehézségeink, de a házasságunk örökké tart” – mondta Rachelle.

“Sok rosszindulatú kritikát kaptunk, de az elmúlt tíz évben nagyon megerősödtünk testileg és lelkileg is. A karjaim is megerősödtek, egészségesebb vagyok, sok olyan dolgot meg tudok csinálni, ami kezdetben csak segítséggel ment. Most egyedül vezetek, egyedül kelek fel az ágyból” – mondta Rachelle.

“Van, aki odamegy Crishez, és gratulál neki, hogy milyen csodálatos ember, hogy vigyáz rám, és kitart mellettem. A férjem valóban egy csodálatos ember, de ha nem szeretne, akkor biztosan nem tartott volna ki mellettem, ez nem egy jótékonysági ügy.”

“Szükségem van a segítségére, nem vagyok 100%-ban független, de van, amiben Chrisnek is segítségre van szüksége segítségre. Sokkal több mindentől szorong, mint én, mélyebben megérintik az érzelmek, mint engem, én sokkal racionálisabb vagyok. Az emberek látják a fogyatékosságomat, és automatikusan azt feltételezik, hogy a munkaképes személy többet tesz a kapcsolatban, mint az, aki a székben ül. Azonban nálunk van, amit én adok neki, és van, amit ő ad nekem” – tette hozzá Rachelle.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek