OtthonLakberendezési trendek 2013

Lakberendezési trendek 2013

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

narancs himolla kanape 825900 Ft artofhome

„Színezd újra, színezd újra! Az életed, ha megfakulna, s ha az égbolt beborulna, ne menekülj, csak színezd újra!”

A Magna Cum Laude slágerének szövege tökéletes mottó a 2013-as év lakberendezési trendjéhez. Míg a szélsőséges és harsány árnyalatok leginkább a topdizájnerek kollekciójában kapnak szerepet, az új, semleges finom színek izgalmas enteriőrökbe rendezve hangolják harmóniára a lelket. A semleges nem jelentéktelen és nem unalmas. A semleges finom mosoly, a semleges lágy érintés, a semlegesnél minden a helyére kerül anélkül, hogy tudnánk az okát. Ez az idei év lakberendezési trendjének irányvonala.

Életterünk formálása szinte minden esetben önkifejezési forma. Ha azonban az, akkor 2013 mindenki számára a finomhangolás időszaka lesz. Olyasfajta tobzódásoktól mentes, arany középutat kell megtalálnunk önmagunkban és a minket körülvevő térben, aminek része a lágyság, finomság és inspiratív terek létrehozása.

hajtogatott artohome2

hajtogatott kanape 1590300 Ft artofhome

lila kanape 1390000 Ft artofhome

A világos és megdöbbentő színek korszaka lejárt, komoly hangsúlyt kapnak a bőrszerű, barna, cappuccino és krémes árnyalatok. Erősödik az oliva, a pirosak egyre narancsosabbak, a sárgák pedig puhábbak és kevésbé sportosak.
Visszatér az Art Deco tiszta formavilága újrahangolt színekkel: galambszürke, lágy lila és zöld felületek találkoznak olyan anyagokkal, mint a makasszár ébenfa, vagy a kifinomult fémek közül a bronz, csiszolt acél és a nikkel.

Ha megvannak a kiválasztott színek akkor a tér formálására keressük a hajtogatott és szobrászati formákat, érdekes textúrákat. Idén a fényes felületek uralják a teret és a hangsúlyt a természet által inspirált motívumok veszik át.

NewFantasy oliva ulobutor 434400 Ft artofhome

Layout 1

semleges lakberendezes 1079000 Ft artofhome

Szerezzen további inspirációt Art of Home-ból!

Cím: 2040 Budaörs, Építők útja 2-4. www.artofhome.hu

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek