HoroszkópKülönleges horoszkóp az elkövetkező 5 évre, mely jelentős változásokat jósol minden csillagjegy...

Különleges horoszkóp az elkövetkező 5 évre, mely jelentős változásokat jósol minden csillagjegy számára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Uránusz, a nagy ráébredések és változások bolygója, 80 év után, 2018. május 15-én lépett a Bika jegyébe, melyet 2026-ban fog elhagyni, így közel 5 évünk van még hátra, amelyben érezni fogjuk a hatásait.

Míg az Uránusz a változásról, a növekedésről és az ébredésről szól, a Bika a biztonságot, a stabilitást és a következetességet testesíti meg. Az Uránusz változásra vágyik, míg a Bika arra, hogy a dolgok változatlanok maradjanak, így aztán mindkettő azért küzd, hogy rákényszerítse akaratát a másikra, amikor találkoznak. Ez a két teljesen össze nem egyeztethető energia a mindennapi életünkben a biztonság területén lesz érezhető. Emiatt nehéz lehet majd bizonyos változásokat végrehajtani vagy elfogadni, mert amikor az Uránusz találkozik a Bikával, ezerféle kihívással kell szembenéznünk.

Valahányszor egy olyan lassú mozgásban lévő bolygónál, mint az Uránusz, változás lép fel, az leküzdhetetlen hatást kelt, olyat, amely az egész világegyetemben érezhető, és mindenki számára új energiát ad. Az Uránusz tulajdonképpen az életünk minden szokatlan aspektusát képviseli: a hatalmat, a változást, a lázadást, a feszültséget és forradalmat szimbolizálva. Az Uránusz energiájára jellemző szavak: a kockázat, a változás, a hirtelenség, a függetlenség, a vonzás, a kiszámíthatatlanság és a találmányok.

Az Uránusz mozgása a Bika csillagjegyben új tanulságokat hoz, melyek ezúttal a biztonságról és a stabilitás érzéséről szólnak. A stabilitás és a kényelem szempontjait felülvizsgálva, felfedezhetjük majd, hogy amit korábban biztonságosnak és stabilnak gondoltunk, az mára már nem az, különösen anyagi szempontból.

Az Uránusz a Bika jegyében arról szól, hogy elengedjük a biztonsági hálót, és megtanulunk nagyobb szabadsággal és kockázattal járni a világban.

Nem tehetünk mást, mint hogy tájékozódunk a közelgő eseményekről, és megtanulunk számítani a váratlan eseményekre. Ennek a 2026-ig tartó időszaknak a kulcs szava a rugalmasság, mely során látni fogjuk, hogy nem egy, hanem egy több lépcsős változáshoz kell alkalmazkodnunk.

De mindez hogyan érinti az egyes csillagjegyeket?

KOS – Az Uránusz bolygónak a Bika jegyén keresztül történő áthaladása energiával tölti fel a Kos szülötteinek pénzügyi tartalékait, és jelentős bevételi változásokra is kell számítaniuk. A Kos jegyében születettek állásukat, vagy akár karrierjük irányát is megváltoztathatják a magasabb jövedelem érdekében, de ugyanakkor egyedi pénzkereseti módokhoz is folyamodhatnak. Nagyon oda kell figyelniük a körülöttük felmerülő pénzügyi lehetőségekre, hogy semmiről se maradjanak le.

BIKA – Amikor az Uránusz rányomja bélyegét a személyiségre a Bika szülöttei nagy változások időszakán mennek keresztül, ami általában pozitív hatású lesz. Sokkal nyitottabbá válnak a körülöttük zajló eseményekre, aktivizálódik vállalkozó szellemük, eredeti és forradalmi ötleteik lesznek különösen szakmai területen, ahol szükségét érzik annak, hogy valami mást, valami meglepőt mutassanak, miközben mindenkit le akarnak nyűgözni.

IKREK – Az Uránusz bolygó áthaladása a Bika jegyén, befolyásolja a tudatalattit és segít az Ikrek szülötteinek abban, hogy jobban bízzanak saját erejükben és intuíciójukban. Az Ikrek jegyében születettek hajlamosak lesznek elszakadni a régi és haszontalanná vált szokásoktól, miközben a felemelkedés és az evolúció útját követik. A tudatalattijukban erős érzések munkálkodnak, amelyek megmozgatják elméjüket és lelküket, így hajlamosabbak lesznek követni a sorsukat.

RÁK – Az Uránusz bolygó áthaladása a Bika jegyén a barátságokra, valamint a tervekre és a hosszú távú projektekre is kiterjed, ami arra ösztönzi a Rák szülötteit, hogy újra fogalmazzák prioritásaikat ezeken a területeken. A Rák jegyében születettek kibővítik baráti, ismeretségi körüket, sokkal társaságkedvelőbbek lesznek, és könnyebben észrevehetőkké válnak a társadalomban. Ugyanakkor élvezni fogják a körülöttük lévők támogatását, akik támogatják forradalmi elképzeléseiket.

OROSZLÁN – Az Uránusz bolygó áthaladása a Bika jegyén lendületet ad az Oroszlánok karrierjének és jelentős változásokat hoz szakmai téren is. Az Oroszlán szülöttek kedvet kapnak ahhoz, hogy munkahelyet váltsanak, és eredeti, forradalmi ötletekkel rukkoljanak elő.

SZŰZ – Az Uránusz bolygó energizálja a tanulás, a továbbképzés, az utazás, valamint az élet alapelveinek és értékeinek területét. A Szűz csillagjegyben születettek hajlamosak lesznek új horizontok megnyitására és ismeretek felhalmozására, sokkal többet vesznek részt eseményeken és jobban szocializálódnak. Esetükben nem kizárt a külföldre költözés, a munka érdekében történő utazás, de az elképzeléseikkel, előítéleteikkel, és hiedelmeikkel kapcsolatos felfordulások sem kizártak.

MÉRLEG – A bolygó áthaladása a Bika jegyén, a partnerrel való közös erőforrásokat is befolyásolja, az anyagi előnyöket, az örökséget, valamint a pénzügyi befektetéseket pedig energizálja. A Mérleg szülöttei számára a következő 8 év komoly változásokkal, meglepetésekkel, de ugyanakkor az örökléssel és befektetéssel kapcsolatos pénzügyi ingadozásokkal, váratlan eseményekkel fog eltelni.

SKORPIÓ – Az Uránusz bolygó hatással lesz a házasságra és a szakmai kapcsolatokra is, ezért a Skorpió szülötteket ezen téren megrázkódtatások várják. A meglepetések és váratlan események sem hiányoznak majd, ami egy hirtelen irányváltási vágyban nyilvánul meg a párkapcsolatban vagy a házasságban, de akár a szakmai kapcsolatok terén is. A Skorpió szülöttek hirtelen akarnak majd párt váltani, vagy esetleg olyan kötetlen kapcsolatra vágynak, amelyek kötelezettség nélküliek. Ugyanakkor nem kizártak a hirtelen házasságok, szakítások és válások sem, különösen olyan pároknál, ahol a kapcsolat már néhány éve nem működik.

NYILAS – Az Uránusz energizálja a munka és az egészség területeit, melyeken a Nyilas szülöttek hajlamosak a változásokra és a felfordulásokra. A Nyilas jegyben születettek szakmai szférában átalakulnak, érdeklődésüket más tevékenységi területek felé fókuszálják, ugyanakkor eredetiek és fantáziával teliek lesznek. Arra is esélyük lesz, hogy változtassanak életmódjukon, hogy szervezettebbek legyenek és jobban vigyázzanak magukra.

BAK – Az Uránusz bolygó áthaladása hatással lesz a szentimentalizmusra, a kalandokra, a gyerekekkel való kapcsolatra, valamint a művészi és kreatív tevékenységekre. A Bak szülöttek megrázkódtatásokat fognak tapasztalni ezeken a területeken. Bekövetkezhetnek hirtelen elválások, váratlan kibékülések, családi állapotváltozások, de párkapcsolattá vagy házassággá átalakuló kalandok is. A csillagjegy szülöttei zseniális, eredeti ötleteket mutatnak és kreativitásukkal sikerül meglepniük társaikat.

VÍZÖNTŐ – Az Uránusz bolygó erősen feltölti a Vízöntő szülötteit, tekintve, hogy ez a bolygó a vezérük, mely erős befolyással lesz az otthonukra és a családjukra, ahol e csillagjegy születetteit meglepetések és ugyanakkor megrázkódtatások is várják. Lehetséges egy másik házba való költözésük, önállóbbakká, otthonosabbakká válnak, családot alapítanak vagy éppen ellenkezőleg, elköltöznek a jelenlegitől.

HALAK – Az Uránusz bolygó áthaladása energiával tölti fel a kommunikációjukat és a tanuláshoz való hozzáállásukat, melyek terén változásokra lehet számítani. Ötleteiket szabadon és bátran fejtik ki, üzeneteik nonkonformisták és eredetiek lesznek, ugyanakkor vonzani kezdi őket a PR tevékenység, és nem kizárt, hogy cégeket, intézményeket vagy akár projekteket szeretnének képviselni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek