HoroszkópA következő időszakban ez a 6 csillagjegy nagy szerelmi lángolásra számíthat!

A következő időszakban ez a 6 csillagjegy nagy szerelmi lángolásra számíthat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy friss asztrológiai jelentés szerint a következő 6 csillagjegy a következő periódusban rátalál az igazi szerelemre, annak ellenére, hogy ezt korábban nem jelezték előre a csillagok. Most mégis jó hír számukra, hogy a szívükben fellobbannak az érzelmek, legyen szó szinglikről, vagy éppen párkapcsolatban élőkről.

A következő időszakban ez a 6 csillagjegy nagy szerelmi lángolásra számíthat!

1. Kos

Ismét szerelmes leszel, amitől szinte mindig mosolyogni fogsz. Találkozni fogsz valakivel, aki elrabolja a szívedet. Ha viszont kapcsolatban, házasságban élsz, akkor minden rendben alakul az életedben, a veszekedések elmaradnak és átveszi helyüket a szerelem. A párod el kezd értékelni, így a szerelem köztetek talán erősebb lesz, mint bármikor.

2. Ikrek

Abban az esetben, ha szingli vagy, hamarosan, váratlanul találkozni fogsz a nagy Ő-vel, aki tökéletesen passzol hozzád, és úgy fog szeretni, amitől te is jobbnak, szebbnek látod majd magad. Ha párkapcsolatban élsz, törekedj arra, hogy ismét fellobbanjon köztetek a szerelem, de ehhez el kell fogadnotok egymás hibáit is.

3. Rák

Ha egyedül élsz, hamarosan egy olyan emberrel fogsz találkozni, aki tökéletesen megfelel az ízlésednek. Ez az ember őszintén és szenvedélyesen fog szeretni, amihez foghatót még soha nem éreztél. Amennyiben kapcsolatban élsz, akkor bármelyik pillanatban találhatsz egy szerelmes levelet az ágyadon, vagy a párod fog szerelmet vallani neked, szóban.

4. Mérleg

Amennyiben magányosan, egyedül élsz, a következő napokban, hetekben találkozni fogsz egy emberrel, akibe teljesen belehabarodsz. Az érzés részéről is kölcsönös lesz, így sokáig szerelemben, boldogságban fogtok együtt élni. Ha viszont már több éve a pároddal élsz együtt, akkor most a szerelem, a meghittség energiái felerősödnek, és boldogabb leszel, mint valaha.

5. Nyilas

Egy rendkívül különleges emberrel fogsz találkozni, aki boldoggá tesz, ezért ha most szingli vagy, készítsd fel a szívedet a szerelemre. Ha viszont van párod, akivel ha kissé el is távolodtatok egymástól, a következő napokban ismét közelebb kerültök egymáshoz, és a szerelem lángja is erősebb lesz.

6. Halak

Ha nincs párod, akkor hamarosan lesz, és vele együtt bekopog a szívedben az igazi szerelem is, amelyre annyit vártál. A nagy Ő mindenben fog tisztelni, értékelni. Ha viszont van párod, akkor a kapcsolatod komolyabbra fog fordulni, így szóba kerülhet a házasság is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek