HoroszkópKínai horoszkóp: A legszerencsésebb csillagjegyek a szerelemben 2024-ben a Fa Sárkány évében

Kínai horoszkóp: A legszerencsésebb csillagjegyek a szerelemben 2024-ben a Fa Sárkány évében

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2024. február 10-én belépünk a Fa Sárkány évébe. A kínai újév új szerelmi történetek kezdetét, a lelki társunk megtalálását és a meglévő kapcsolatok elmélyítését ígéri számunkra. Ez az év a védelmező és termékeny energiák éve, így megnövekedhet az esküvők vagy a születések száma.

Tudd meg, melyik az az 5 csillagjegy, amelyik a legszerencsésebb lesz a szerelemben az idén.

Disznó
(1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

A Disznók az élet számos területén a legszerencsésebb csillagjegyek közé tartoznak 2024-ben, különösen, ha a szerelemről és a házasságról van szó. Számukra 2024 romantikus lehetőségekkel és kihívásokkal teli év lesz. Intuitív, meleg és gondoskodó természetük segít majd nekik tündökölni. A sekélyes kapcsolatoknak ebben az évben nincs helye a Disznó jegy szülötteinek életében.

Ebben az évben olyan emberekre találnak majd, akik egy hullámhosszon vannak velük, akik felismerik és értékelik az igaz szerelmet. Senki nem lesz képes kioltani a romantika lángját, ami most fellobban a jegy szülötteinek életében. A baráti társaságok, a szervezett kirándulások és rendezvények a legjobb módjai annak, hogy az egyedülálló Disznók idén megtalálják a nagy szerelmet. A lehető legtöbbet kell majd társaságban tartózkodniuk, hogy kihasználják ezeket a lehetőségeket.

Ami a már komoly kapcsolatban élő szülötteket illeti, erős lesz bennük a vágy, hogy saját családot alapítsanak. A nyári időszakban ez az igény felerősödik, és senki sem tudja majd eltéríteni őket attól a szándékuktól, hogy megteremtsék a saját otthonukat és megállapodjanak.

Sárkány
(1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

2024 a jólét éve a Sárkányok számára, és az intuíció a megfelelő emberekhez vezeti majd a jegy szülötteit, akik pontosan ugyanazok az értékek szerint élnek, mint ők. Ezek az emberek nemcsak teljes mértékben megérdemlik a Sárkány szeretetét, de bőségesen viszonozzák is azt.

Az egyedülálló szülöttek számára egy stabil és egészséges kapcsolat kezdetét, de a meglévő kapcsolatok mélyebb fejlődésének lehetőségét is jelenti ez az év. Néhány esetben akár több is kialakulhat egy baráti kapcsolatból, és a Sárkányoknak lehetőségük lesz egy rendkívül romantikus viszony megtapasztalására szerelmes üzenetekkel, meglepetésszerű találkozásokkal és apró gyengéd gesztusokkal.

A párkapcsolatban élők számára a Sárkány energiája termékeny és védelmező, így ez az év kedvez azoknak, akik gyerekvállalással vagy házasságkötéssel akarnak próbálkozni.

Ezeknek a szülötteknek nagyon fontos, hogy megőrizzék pozitív hozzáállásukat az ebben az évben felmerülő apró akadályokkal, irányváltásokkal vagy kihívásokkal szemben. A hűség, a nyitottság és az őszinte kommunikáció létfontosságú lesz.

Majom
(1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Bájukkal, intelligenciájukkal és egyediségükkel a Majmok idén előnyben részesülnek a szerelemi élet terén. Márciustól kezdve a jegy szülöttei azt tapasztalják majd, hogy az emberek könnyedén közelednek feléjük: elkérik a telefonszámukat egy kávézóban, vagy egy közös barát tévén minden áron meg akarnak ismerkedni velük. A társasági körük látszólag egyik napról a másikra kibővül.

A legfontosabb, hogy találjanak valakit, akivel stabil kapcsolatot kezdhetnek, és ne essenek a túlzott flörtölés vagy a rövid távú kapcsolatok csapdájába, mert ez csak elszívja az energiájukat.

Az érzelmi elakadás és a szerelem könnyelmű megközelítése egyáltalán nem ajánlott a Majom jegyében születettek számára. Ugyanakkor nem szabad elhamarkodottan belevágniuk egy kapcsolatba, amíg nem bizonyosodtak meg a másik fél jelleméről.

Akik már kapcsolatban élnek, energikusnak és kifejezőnek fogják érezni magukat. Meg fogják tenni a lépést a házasság vagy a fogadalom megújítása felé. A Majmok számára ez az év a támogatásról, a szeretetről, a kompromisszumokról és legfőképpen a türelemről szól.

Kutya
(1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

A 2024-es horoszkóp szerint ez az év tele lesz átalakulásokkal és fejlődéssel. A Kutya jegyében születettek végre megkapják a megérdemelt jutalmat hűségükért és becsületességükért. Ez a jutalom egy szerető és megértő partner formájában érkezik majd. Mivel a Kutyák a legelbűvölőbb jegyek közé tartoznak, könnyen megragadják mások figyelmét, és belekezdhetnek egy hosszan tartó románcba.

A jegy egyedülálló szülöttei számára a Fa Sárkány éve páratlan lehetőségeket hoz a szerelemben. Fontos, hogy elfogadják a változásokat, és minden lehetőséget megragadjanak, hogy megtalálják, amit keresnek.

Azok, akik már kapcsolatban élnek, érezni fogják, hogy kapcsolatuk lassan növekszik, és elérik a stabilitás és a mélység olyan szintjét a romantikus életükben, amire mindig is vágytak. Együtt hajóznak majd az örömökkel teli vizeken a párjukkal, de lesznek olyan kihívások is (az év második felében), amelyek növelik az egymásba vetett bizalmukat. Nyíltan kifejezik majd az érzéseiket, lefolytatják a nehéz beszélgetéseket, és felfedezik, hogy megtalálták azt a társat, aki egy életen át mellettük marad.

Patkány
(1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

A Fa Sárkány éve az átalakulás útjára indítja a csillagjegy szülötteit. A Patkányok nagy jelentőséget tulajdonítanak a szerelemnek, legyen szó akár a lelki társ megtalálásáról, akár a családi kapcsolat megszilárdításáról. Ez az év megkönnyíti az interakciót azokkal, akiket szeretnek.

A Sárkány védelmező hatása segít nekik minden kihívás leküzdésében, és fokozza természetes bájukat, biztosítva, hogy megfelelő partnerrel találkozzanak. Az egyedülálló Patkányok gyorsan, különösebb erőfeszítés nélkül lépnek majd párkapcsolatba, és élvezhetik azt a filmbe illő szerelmet, amelyről talán már tinédzserkoruk óta álmodoztak.

Akik már kapcsolatban, esetleg házasságban élnek, felfedezik, hogy a szerelemnek sok olyan arca és aspektusa van, amelyet még nem ismertek. Újra felfedezik önmagukat és egyúttal a partnerüket is, és megtanulják, hogy folyamatosan, feltétel nélkül szeressék egymást. Sokan azt is megértik, hogy a szerelem egy olyan döntés, amelyet minden nap meg kell hozniuk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek