HoroszkópKínai horoszkóp: A következő 5 csillagjegy rendkívül szerencsés lesz a szerelemben idén...

Kínai horoszkóp: A következő 5 csillagjegy rendkívül szerencsés lesz a szerelemben idén februárban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A kínai horoszkóp következő 5 csillagjegye kiemelkedően szerencsés lesz 2024 februárjában: a Kígyó, a Sárkány, a Kecske, a Bivaly és a Nyúl.

Általánosságban véve a Ji Csing, vagyis a Változások könyve erre a hónapra a szerelem területén arra emlékeztet bennünket, hogy azok a dolgok, amik rosszul kezdődnek, sokszor rosszul is végződnek. Tehát ne hagyd figyelmen kívül az intuíciód sugallatait, és azokat a figyelmeztető jelzéseket, amik a párkapcsolatodhoz kötődhetnek.

A tomboló hormonok megnehezíthetik tisztánlátást, de a gyakorlat teszi a mestert. Lassíts le, hogy jobban megítélhesd az adott helyzetet, és ne pazarold az időt olyasvalakire, aki nem illik hozzád. Végül is a szerelmi szerencse nem csak arról szól, hogy egy véletlenszerű napon belebotlasz az egyetlen igaz szerelmedbe. Bíznod kell a sorsban és azokban a jelekben, amik megpróbálnak a megfelelő útra terelni.

1. Kígyó
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Ha egyedülálló vagy, februárban nagy szerencséd lesz a szerelemben. Amíg vigyázol magadra, az egészségedre és az általános megjelenésedre, addig minden pontosan a helyére kerül. Néhányan még azt is tapasztalhatják, hogy valósággal felragyognak, és a szokásosnál több ember nyüzsög körülöttük.

Ha párkapcsolatban élsz, ebben a hónapban tölts időt a pároddal, hogy megbeszéljétek a közös jövőtöket. Ne koncentráljatok rögtön a komoly dolgokra. Ehelyett inkább merjetek álmodozni. A manifesztációs képességed most rendkívül erős, akárcsak a szerencséd. Szóval merj nagyokat álmodni, és ne fogd vissza magad.

2. Sárkány
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

A kíváncsiság ebben a hónapban mindenképpen hatással lesz a szerelmi életedre. Légy kíváncsi és kalandvágyó, de figyelj oda a figyelmeztető jelzésekre is. Ha az intuíciód azt súgja, hogy valaki nem elég jó neked, ne sokat gondolkozz a helyzeten. Bízz a megérzéseidben, mert ezen múlik a szerencséd.

Ha párkapcsolatban élsz, hasznodra válik, ha ebben a hónapban a pároddal együtt hálát adtok mindazért, amitek van. A február 24-i telihold kiválóan alkalmas erre. Rakhattok tábortüzet a hátsó kertben, vagy meggyújthattok egy gyertyát a nappaliban. Ezután mondjátok el hangosan mindazt, amit a kapcsolatotokban és egymásban értékeltek. Minél több pozitív energiát bocsátasz szabadjára az univerzumba, annál több tér majd vissza hozzád.

3. Kecske
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Ha egyedülálló vagy, készülj fel arra, hogy ebben a hónapban elárasztanak a romantikus ajánlatok. Rendkívüli szerencséd lesz a szerelemben, aminek köszönhetően mindenféle figyelemben lesz részed, és rajtad áll, hogy szétválaszd a jót a rossztól. Amikor ebben a hónapban intim kapcsolatba kerülsz valakivel, ezt az energiát arra használhatod, hogy segítsen neked a vágyaid manifesztálásában.

Ha párkapcsolatban élsz, a szerelmi szerencséd ebben a hónapban kiéleződhet. Felnyitja a szemed a pároddal való kapcsolatod és az azt kísérő másodlagos (és harmadlagos) kapcsolatok igazságára. Tudni fogod, kik a támogatóid, és kik irigylik a párkapcsolatodat. Ne pazarold el ezt a szerencsét azzal, hogy figyelmen kívül hagyod, amit megtudsz.

4. Bivaly
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Ha egyedülálló vagy, a szerelmi szerencséd ebben a hónapban ellentmondásosnak tűnhet. Minél jobban hajszolsz valakit, annál kevesebb szerelmet kapsz, és annál szerencsétlenebbnek érzed magad. Minél inkább magadba zárkózol, és az öngondoskodásra, valamint az önbecsülésedre koncentrálsz, annál többen fognak üldözni a szerelmükkel, még azok is, akik kezdetben nem mutattak akkora érdeklődést. Maradj tehát a komfortzónádban. A szerelem megtalál majd téged.

Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje, hogy elgondolkodj a jövőről, és alaposan megbeszéld a partnereddel, mi az, amit mindketten szeretnétek. Szerencsés leszel, ha ezt meg tudjátok tenni, és utána időt szakítotok az egymás családjával való érintkezésre. Ettől mindketten úgy fogjátok érezni, hogy a másik szerettei elfogadnak benneteket, különösen akkor, ha a kínai újév idején töltötök együtt időt.

5. Nyúl
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Ha egyedülálló vagy, a szerelmi szerencséd önmagadon keresztül nyilvánul meg. Ezért ebben a hónapban légy óvatos a kívánságaiddal és a vágyaiddal, különösen, ha olyasvalakivel akarsz szerelmi kalandba keveredni, akit véletlenszerűen ismertél meg. A szerencse elhozza neked, amit szeretnél. Kár lenne, ha ezt a sok jó energiát olyan emberekre pazarolnád, akik nem is érdekelnek igazán.

Ha párkapcsolatban élsz, ebben a hónapban menj kreatív randevúkra a pároddal. Például bérelhettek egy tandemkerékpárt és elmehettek egy hosszabb túrára. A lényeg, hogy ne ragadjatok le a megszokott vacsora randiknál, és találjatok ki valami érdekesebbet, mert ezen múlik a szerencséd a szerelemben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek