Kettejük kapcsolata szerelem volt első látásra, és mindketten tudták, hogy addig maradnak egymás mellett, “míg a halál el nem választja” őket.

Kiderült, hogy már csak hetei vannak hátra a 20 éves férfinak, azonnal elvette középiskolás szerelmét

A 20 éves kaliforniai fiatalember nem tudta, hogy mennyi ideje van még hátra, de abban teljesen biztos volt, hogy élete szerelme Isabella Cristobal mindig mellette lesz. Sergio 15 éves volt, amikor leukémiával diagnosztizálták, és nem sok jót jósoltak neki az orvosok. A két fiatal a középiskolai évek alatt ismerkedett meg, első látásra egymásba szerettek, és tudták, hogy bármilyen körülmények között kitartanak a legnehezebb időkben is.

Nem sokkal azután, hogy kapcsolatuk komolyra vált, Sergio-t leukémiával diagnosztizálták. Megtanultak együtt élni a betegséggel, és mindvégig reménykedtek abban, hogy a dolgok jól alakulnak.

Sergio azonban nemrég igen rossz híreket kapott, az orvosok szerint az állapota annyira romlott, hogy már csak hetei vannak hátra. A két fiatal ekkor úgy döntött, hogy esküvel erősítik meg szerelmüket, és összeházasodnak.

“Tudtam, hogy bármi történik, ő mindig ott lesz mellettem, vigyáz rám, és ettől igazán boldog voltam” – mondta Sergio. “Teljesen biztos voltam benne, hogy ő az igazi, ezért hát megkértem a kezét. Ő életem szerelme, és szeretnék örökké vele lenni.”

A pár mindössze egy hetet készült az esküvői ünnepség megszervezésére. A barátok és legközelebbi családtagok körében, 75 vendég jelenlétében mondták ki a boldogító igent szeptember 7-én.

“Nagyon szeretlek, és remélem, hogy együtt lehetünk életünk végéig” – mondta Sergio kedvesének.

“Sergio annak ellenére, hogy életveszélyes állapotban van, képes a dolgok jó oldalát nézni, örök optimista” – mondta Isabella.

“Nem tudom, mennyi időm van még hátra, de most nem igazán gondolunk erre… Minden nap csak egy nap” – mondta Sergio.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.