LélektárKezdődik az átalakulás időszaka: 2024-ben a gyógyulás és a szeretet nyara lesz!

Kezdődik az átalakulás időszaka: 2024-ben a gyógyulás és a szeretet nyara lesz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2024-es nyár kezdete a kozmikus energiák vibráló palettáját hozza magával, minden egyes tranzit és minden holdfázis arra hív bennünket, hogy felfedezzük szívünk legmélyét. Ez idő alatt a csillagok a mély átalakulás, az őszinte szeretet és a karmikus gyógyulás útján vezetnek bennünket.

Június

2024 júniusa az intenzív átalakulás, a mély szerelem és a karmikus gyógyulás nyarának kapuja.

A hónap első napjaiban, június 4-én a Venus Cazimi ritka és értékes pillanatot jelent. A Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója a Nap szívében található az Ikrekben, felerősítve mindkét bolygó energiáit. Ez az az időszak, amikor a szív és az elme tökéletesen illeszkedik egymáshoz, megnyitva az ajtókat új kapcsolatok előtt, vagy újjáélesztve a meglévőket.

Itt az ideje, hogy a tiszta érzések és az őszinte vágyak vezessenek. Arra buzdítanak bennünket, hogy nyíltan szeressünk, tegyünk szerelmi vallomásokat, vagy kezdjünk el komolyan gondolkodni romantikus jövőnkről. Vannak, akik a házassági ajánlatot is kapnak.

Június 6-án az Ikrekben lévő Újhold friss ötletekkel és új kezdetekkel inspirál. Ez az időszak ideális a szándékok magvainak elültetésére, amelyeket a következő hetekben szeretnénk látni. Legyen szó kreatív projektekről, utazási tervekről vagy új dolgok elsajátítására irányuló vágyakról, az Ikrek energia arra ösztönöz bennünket, hogy nyissuk meg elménket és fedezzük fel a világot.

Június 11-én a Mars és a Plútó négyzetbe kerül a Bika-Vízöntő tengely között, ami feszültséget és esetleges konfliktust vált ki. Ez az az időszak, amikor ambícióink leküzdhetetlennek tűnő akadályokkal ütközhetnek. Ez a kihívás azonban lehetőség arra, hogy felfedezzük belső erőnket és újrafogalmazzuk céljainkat. Kézben kell tartanunk impulzivitásunkat, és kétszer is meg kell gondolnunk, mielőtt reagálunk. A mostani események hirtelen változásokhoz vezethetnek.

Június 21-én a Bak Telihold hatására elérkezünk munkánk és kötelezettségeink csúcspontjához. Ideje learatni erőfeszítéseink gyümölcsét, és a stabilitásra és biztonságra összpontosítani. Ez a Telihold arra ösztönöz bennünket, hogy őrizzük meg fegyelmünket, és erősítsük meg alapjainkat a jövőre nézve. Fontos, hogy szívünket és elménket nyitva tartsuk az eljövendő lehetőségek előtt, és ne álljunk ellen a változásnak.

Június 29-én a Szaturnusz megkezdi retrográd tranzitját a Halakba, ez a ciklus november 15-ig tart. Ezt az időszakot a karmikus kiigazítások fogják jellemezni, különösen az Ikrek, a Szűz, a Nyilas és a Halak jegyei esetében. Ideje elgondolkodni a múlt tanulságain, és elengedni azt, ami már nem szolgál. A Szaturnusz-retrográd esélyt ad nekünk, hogy kijavítsuk hibáinkat és megtisztítsuk karmánkat.

Július

2024 júliusában folytatódik az átalakulás hulláma, a Neptunusz július 2-i retrográd mozgásával kezdődik, amely egészen december 7-ig tart. Ez alatt az intervallum alatt a tisztánlátás és a kinyilatkoztatások pillanatait fogjuk megtapasztalni, amelyek segítenek lebontani a körülöttünk lévő illúziókat, és jobban megértjük az Univerzum velünk kapcsolatos tervét.

A Neptunusz retrográd arra hív bennünket, hogy nézzünk szembe az igazsággal, bármilyen kényelmetlen is az, és ápoljuk az együttérzést magunk és mások iránt. A munkahelyi vagy romantikus illúziók könnyen darabokra hullanak. Nem kizárt, hogy úgy érezzük, hogy egész életszemléletünk mélyreható újrakalibráláson és átalakuláson megy keresztül. Gondoljuk át a fontossági sorrendet az életben, és jobban tudunk igazodni valódi utunkhoz.

A július 5-i Rák-Újhold együttállás arra ösztönöz bennünket, hogy fordítsuk figyelmünket a családra, az otthonra és az érzelmekre. Tökéletes alkalom az otthoni projektek elindítására vagy kapcsolatteremtésre. A Rák energiája támogat bennünket a biztonságos, gondoskodó és együttérző környezet megteremtésében. Támogatják a családalapítási terveket, ahogy a belső világunk ápolását célzó terveket is.

Július 15-én a Mars-konjunktúra, az Uránusz a Bikában váratlan változásokat és impulzív cselekedeteket hoz. Úgy érezhetjük, hogy ki kell szabadulnunk a korlátozásokból, és követni kell a saját utunkat, még ha ez kockázattal is jár. Kedvező időszak ez a merész ugrások megtételére a szabadság és az innováció felé.

Augusztus

Augusztus 4-én az Oroszlán-Újhold új kezdetet hoz, tele kreativitással és szenvedéllyel. Itt az ideje, hogy ragyogjunk és kifejezzük hitelességünket anélkül, hogy mások véleménye korlátozna. Ez az Újhold arra ösztönöz bennünket, hogy kövessük szívünket, és bátran és magabiztosan mutassuk meg álmainkat.

Augusztus 4. és 28. között a Merkúr idei második retrográd mozgása keresztezi a Szűz és az Oroszlán jegyét. A kommunikáció és a tervezés több figyelmet és türelmet igényel. Jó alkalom a projektek áttekintésére és újraértékelésére, valamint a múltbeli félreértések megoldására. Ebben az időszakban a szerződések aláírása egyáltalán nem javasolt. A kisebb nézeteltérések gyorsan valódi konfliktusokká válhatnak.

Augusztus 14-én a szerencse és a kemény munka meglepő módon összefonódik. Előfordulhat, hogy új állásajánlatokat kapunk, megszabadulunk az adósságtól, vagy egy személyes projekt váratlan sikerrel járhat.

Ám augusztus 15-én feszültebbé válik a bolygók állása, így emlékezni fogunk arra, hogy a siker felelősséggel és korlátokkal jár. Ez az az idő, amikor egyensúlyba kell hoznunk ambícióinkat a realizmussal, ne térjünk le az előre elrendelt útról. A fegyelem és a nyugalom lesz a legjobb megközelítés.

Az augusztus 19-i Telihold a Vízöntőben az innovatív energia kitörésével és a közösségi szerepvállalásra való összpontosítással zárja a nyarat. Ideális alkalom a barátokkal való kapcsolattartásra, csoportos projektekben való részvételre, valamint ötleteink sokszínűségének és eredetiségének ünneplésére.

Ez a nyár a mély átalakulás, az őszinte szerelem és a karmikus gyógyulás időszakának ígérkezik. Ideje kinyitni a szívünket, követni megérzéseinket, és elfogadni azokat a változásokat, amelyek egy szebb jövő felé vezetnek bennünket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek