OtthonKészítsünk gyönyörű karácsonyi díszt befőttesüvegből és konyhasóból

Készítsünk gyönyörű karácsonyi díszt befőttesüvegből és konyhasóból

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokak rengeteg pénzt költenek arra, hogy karácsonykor feldíszítsék otthonaikat, minden ünnepi legyen, hangulatos, ami igazi melegséget, harmóniát áraszt. Sokszor azonban mi magunk is alkothatunk csodálatos tárgyakat, díszítéseket, amelyek talán meg inkább értékesebbek, mint az üzletből vásárolt dekorációk.

karacsonyi-deko

A mostani videóban elárulják, hogy hogyan készíthetünk mi magunk is odahaza karácsonyi mécsest. Egy régi befőttesüveg szinte bárkinél akad a kamrában, pincében, ezért szedjünk össze egyet, vagy akár többet is lehet, és varázsoljunk igazi karácsonyi hangulatot.

Mindössze műhóra lesz szükségünk, amit be lehet szerezni például ajándék-, vagy hobbiboltokban, de például darabos konyhasó is megteszi ezt. Kell még ragasztó, valamint egy ecset, vagy egy fapálca végére ráerősített szivacsdarab.

Egy nagy ívpapírra szórjunk ki egy kevés műhót, kissé egyengessük el a kezünkkel. Ezután ragasztózzuk be az üveget, de csak kívül, majd mártsuk bele az üvegünket a hódarabkákba, kezünkkel még tegyünk azokra a helyekre, ahol nem feddte be.

Ajánlott két-három órát száradni hagyni az egészet, hogy ne töltsük meg a szobát hópihékkel. Ezután pedig csak annyi dolgunk van, hogy egy teamécsest beleteszünk az üvegünkbe, majd meggyújtjuk és élvezzük az ünnepi fényeket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek