KuriózumKeanu Reeves karácsonyi üzenete, amit neked is el kell olvasnod!

Keanu Reeves karácsonyi üzenete, amit neked is el kell olvasnod!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A híres színész az ünnepek kapcsán fogalmazott üzenetében arra hívja fel a figyelmet, hogy minden napot értékeljünk, éljünk úgy, mintha nem lenne holnap. Azt még nem tudni, hogy a következő sorokat valóban a filmsztár írta-e, de azért érdemes elgondolkozni rajta.

keeanu-reeves

“Látjátok ezeket az embereket a hátam mögött. A céljuk az, hogy beérjenek a munkahelyükre, közben semmi mással nem törődnek, nem figyelnem senkire. Legtöbbször annyira el vagyunk foglalva, folyamatosan hajtunk, hogy csak úgy elmennek mellettünk a szép, meghatározó pillanatok, amik átélésére, megtapasztalására többé nem lesz alkalmunk. Így nem vagyunk mások, mint zombik. Kicsit nézz fel az égre, és vedd már le a fülhallgatódat! Inkább segíts egy rászorulón, köszönj rá egy kedves nénire, mosolyogj.

Sokan nem tudják, de nem is olyan rég jómagam depresszióban szenvedtem. Erről senkinek sem beszéltem. Aki távol tartott a boldogságtól, az pont saját magam volt, én tettem magammal azt, hogy ne örüljek semminek.

Mindennap számít, minden pillanat számít, így éljük meg azt.

Nem biztos, hogy lesz holnap, így ünnepeljünk ma, mindennap. Éljünk! És ez most az ünnepekkor is érvényes. Gyertek, terjesszük minél többen, hogy élni Most kell, nem holnap!”

Ezt már olvastad? Futótűzként terjed az interneten Keanu Reeves tragikus története!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek