Keanu Reeves 7 életigazsága, amiért beleszeretsz ebben a nagyszerű színészbe!

Fotó: Athena Letrelle/Flickr.com

Keanu Reeves az egyik legnagyszerűbb ember és színész Hollywoodban. Élete során rengeteg nehézségen ment keresztül, a siker ízét is megkóstolta, de mindvégig megtudta őrizni szerénységét, visszafogottságát, emberi értékrendjét.

Az 52 éves színész gondolatait rendszeresen megosztja a nyilvánossággal, így most következzen 7 ilyen elgondolkodtató életigazság.

1. Mikor reggel felébredsz, légy hálás az életért, az erődért, amit kaptál. Köszönd meg az ételt, amit megehetsz, és mindazt amid van. Mert ha semmi sem okoz elégedettséget, akkor a hiba benned van.

When you rise in the morning, give thanks for the light, for your life, for your strength. Give thanks for your food and for the joy of living. If you see no reason to give thanks, the fault lies in yourself.

Közzétette: Keanu Reeves – the actor – 2017. február 16.

2. Lehet, hogy 21, vagy 65 éves vagy. A lényeg, hogy a pillanatot éld át. Ne várj addig, amíg megszerzed az álmaid állását és sok pénzt keresel. Ne mondj le az életről a munka miatt. Ahogy Anthony Robbins mondta, ha úgy érzed, hogy beragadtál valahová, vagy csalódott vagy, cselekedj, mert a cselekvés láncreakciót indít el.

You may be 21 or 65. Today is all you have for sure. Be present! Don’t wait to enjoy life until you get that job or…

Közzétette: Keanu Reeves – the actor – 2017. január 24.

3. Ha hiszel abban, amit meg szeretnél valósítani, minden akadályt és nehézséget le tudsz küzdeni.

Közzétette: Keanu Reeves – the actor – 2017. január 28.

4. Légy önmagad, és mond ki a véleményedet, hiszen az, aki megharagszik rád nem számít, aki számít az nem haragszik meg rád.

Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind.

Közzétette: Keanu Reeves – the actor – 2016. október 13.

5. Sose add fel. Ha valamin keményen dolgozol, az meghozza a gyümölcsét. Tarts ki, bármennyire nehéz is legyen, mert a végén te kerülsz ki győztesen.

Közzétette: Keanu Reeves – the actor – 2016. december 8.

6. Az idő az egyetlen dolog, ami ha elmúlik, akkor csak azzal az érzéssel maradsz, hogy jobban is kihasználhattad volna. Legyen egy szép napod!

Time is the only one of life’s resources that when it’s all spent, you wish you had spent more of it foolishly. Have a nice day!

Közzétette: Keanu Reeves – the actor – 2016. október 15.

7. Mikor reggel felébredsz, gondolj arra, hogy milyen kiváltságos helyzetben vagy, mert élsz. Ezért éld úgy a napjaidat, hogy szebbé tudd tenni a világot.

When you arise in the morning, think of what a precious privilege it is to be alive, to breathe, to think, to enjoy – then make that day count!

Közzétette: Keanu Reeves – the actor – 2016. szeptember 17.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.