OtthonKávézunk, étkezzünk, aludjunk, olvassunk raklapon! Íme, néhány nagyszerű ötlet - Fotókkal

Kávézunk, étkezzünk, aludjunk, olvassunk raklapon! Íme, néhány nagyszerű ötlet – Fotókkal

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Netán a kert végében, a fásszínben, vagy a padláson porosodik pár, még jó állapotban lévő raklap? Ne szalasszuk el a lehetőséget, hiszen ezekből a faszerkezetekből csodálatos bútordarabokat lehet készíteni, amelyet a terasztól kezdve egészen a hálószobáig lehet hasznosítani. Amellett, hogy egyedi és divatos darabokkal tudjuk berendezni a lakásunkat, még rengeteg pénzt spórolunk.

raklap1

Ha nem idegenkedünk a barkácsolástól, ha szeretünk frappáns, ötletes dolgokat összehozni, és ezért nem félünk kalapácsot, fűrészt, festékecsetet ragadni, akkor a raklapbútorok elkészítése sem jelenthet különösebb gondot, esetleg némi kihívást.

Készíthetünk hangulatos kis asztalkát, az aljára erősíthetünk guruló kerekeket is, amelyen nagyszerűen mutatnak a cserepes virágok.

Nem kell sok pénzt kiadni a nagyáruházakban található kemping székekért sem, hiszen raklapból is ügyes ülőalkalmatosságot lehat fabrikálni.

raklap2

raklap3

raklap4

Egy-egy lécdarabból helyes kis üzenőfalat lehet készíteni, rakjunk rá csiptetőket, ezekre erősítsük a cédulákat.

Összeüthető gyönyörű törülközőtartó. Kinek van még ilyen a baráti kőrből?

De a lehetőségek tárháza szinte határtalan: franciaágy, zsámoly, éjjeli szekrény, kerítés, cipőtartó és asztal is összeállítható raklapokból.

raklap5

raklap6

raklap7

raklap8

raklap9

raklap10

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek