HoroszkópKarmikus előrejelzések november 5-11. között!

Karmikus előrejelzések november 5-11. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha szeretnéd tudni, hogy mi várható a következő egy hétben a karmád alakulása terén, akkor olvasd el az alábbi összeállítást.

Víz elemű csillagjegyek

A Rák jegyűek nem tudják ezen a héten sem helyrehozni a hibáikat, amelyeket elsősorban a párkapcsolatukban követtek el. Most a Rákoknak segítségre lesz szükségük, nem pedig olyan emberekre, akik a fejükre olvassák a bűneiket.

A Halak és a Skorpió jegyűek számára remek hét következik, kapcsolatba kerülhetnek külföldi emberekkel, akikkel akár barátságot is köthetnek. A héten egy különleges utazás is szóba jöhet náluk.

Tűz jegyű csillagjegyek

Az Oroszlán és Kos jegyű személyek rendkívül szerelmes, szenvedélyes hét elé néznek. Forró, romantikus estékre kell készülniük, hiszen a vonzerejük eléri a maximális pontot.

A Nyilas jegyű személyeknek családi problémákat kell megoldaniuk a héten, sok erőre és kitartásra lesz szükségük.

Levegő elemű csillagjegyek

Az Ikrek jegyűek kezdenek lelkileg felépülni, önmagukra találni, még akkor is, ha nem kaptak minden kérdésükre kielégítő választ.

A Vízöntő és a Mérleg jegyűek jobban teszik, ha kissé visszavesznek a radikális magatartásukból, a szkeptikus hozzáállásukból és egy nagyobb együttérzést tanúsítanak. A következő napokba felerősödhetnek bennük a depresszív érzelmek.

Föld elemű csillagjegyek

A Bika jegyűek tartsanak a következő napokban pihenőt, lazítsanak, kapcsolódjanak ki, ne dolgozzanak annyit, mert akár egészségügyi problémáik is kialakulhatnak.

A Szűz és a Bak csillagjegyűek pedig a következő napokban arra kell törekedjenek, hogy megleljék a lelki nyugalmukat, és a harmónia megteremtésére összpontosítsanak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek