KuriózumJohn Lennon legbölcsebb és legszebb gondolatai!

John Lennon legbölcsebb és legszebb gondolatai!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

John Lennon egy lázadó volt: a politika helyett a szeretetet, a ridegség helyett a szabadságot, a napi rutin helyett pedig az önkeresést hirdette.

Lennonnak a szerelemről, a békéről és a szabadságról szóló gondolatai, az 1970-es évek generációjának megnyilvánulásaivá váltak. Ne felejtsük el John Lennon örök érvényű szavait: „Csak szeretetre van szükségünk, semmi másra!”

Az alábbiakban elhoztuk Lennon néhány bölcs, és ma is időszerű gondolatát!

Általános szabály, hogy minden idióta mögött egy csodálatos nő van. Minden férfi számára a hajtóerőt egy nő jelenti. Nő nélkül még Napóleon is puszta idióta lenne.

Életkorodat számítsd a barátaid számának arányában, az életed, pedig a mosolyokéban és nem a könnyekében.

Egy álom, melyet egyedül élsz meg, csak puszta álom marad. Amit közösen álmodunk, az válhat csak valósággá.

Mindannyiunk számára létezik a szerelem ajándéka, de a szerelem maga olyan, mint egy értékes növény. Nem fogadhatjuk csak úgy el, majd magára hagyjuk a szekrényben, gondolván, hogy majd túléli. Gondoznunk kell. Vigyáznunk kell rá és táplálnunk kell Őt!

Nincs szükséged másra, hogy megmondja neked, ki vagy te, vagy, hogy ki legyél a jövőben. Szabad vagy, hogy az legyél, aki szeretnél!

Az iskolában többször megkérdezték, mi leszek, ha nagy leszek? Én mindig azt válaszoltam: Boldog szeretnék lenni! Azt mondták, nem értettem meg a kérdésüket, mire én azt feleltem ők meg az életet nem értik!

A postás egy autogramot szeretne. A sofőr, egy közös fotót. A pincér egy kézfogást. Úgy tűnik, hogy mindenki szeretne belőlünk egy darabot!

Minden sokkal tisztább lesz, amikor szerelmesek leszünk!

Ha nem tudjuk szeretni önmagunkat, nem tudjuk teljes mértékben felfedni mások szeretésének képességét vagy saját teremtő képességünket.

Nem érdekel a pénz, hiszen nem tudok rajta boldogságot vásárolni!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek