Az alábbi történet egy csodálatos életlecke…

Sok évvel ezelőtt, egy esős éjszakán, egy férfi és felesége belépett egy kis szállodába. Az eső elől igyekeztek menedéket keresni és a szálloda recepcióján szobát kértek.

„Tudna szobát adni nekünk egy éjszakára?” – kérdezte a férj.

A recepciós, egy barátságos, széles mosollyal rendelkező fiatalember, rájuk nézett, és azt mondta, hogy nincs több szabad szoba.

“Minden szobánk foglalt. De nem hagyhatom, hogy az esőben maradjanak. Hajlandóak esetleg az én szobámban aludni? Ez nem olyan tágas, de elég jó lesz arra, hogy kényelmesen aludjanak egy éjszakát.”

A pár visszautasította, de a fiatalember hozzátette: “Ne aggódjanak miattam, úgyis itt kell lennem reggelig.”

A pár így elfogadta a felajánlott szobát.

Másnap reggel a férfi azt mondta a recepciósnak: „Ön az a fajta ember, aki megérdemelné, hogy a világ legjobb hoteljének menedzsere lehessen. Talán egyszer majd építeni fogok az ön számára egyet. “

A recepciós a párra nézett és elmosolyodott. Nem tudta, hogy kik is valójában ők.

Két évvel később, amikor a fiatalember már rég elfelejtette ezt a pillanatot, kapott egy levelet, amely eszébe juttatta azt az esős éjszakát. A levél mellett egy oda-vissza jegyet talált New Yorkba, mellyel felkérték egy látogatásra.

New Yorkban egy utcasarkon találkozott a párral, ahol a férfi egy szállodára mutatott, mely egy hatalmas épület volt, egy vöröses kőpalota, amely végeláthatatlanul emelkedett a magasba…

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.