HoroszkópIsmerd meg az 5 legnyugodtabb csillagjegyet! - Te közöttük vagy?

Ismerd meg az 5 legnyugodtabb csillagjegyet! – Te közöttük vagy?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az asztrológusok “dolga”, hogy minél több dolgot kiderítsenek a 12 csillagjegyről, rendszerezzék, osztályozzák képességeik szerint. Most is ez következik, mégpedig megismerkedhetünk az 5 legnyugodtabb, legtürelmesebb csillagjegyekkel.

Ismerd meg az 5 legnyugodtabb csillagjegyet! - Te közöttük vagy?

1. Bika

Nem annyira lobbanékony, mint azt elsőre hinnénk. Tud bánni az érzéseivel, és mielőtt végképp elszabadulnának az indulatok, inkább leállnak, és megpróbálják lenyugtatni a kedélyeket. Ismeri a korlátait, de azért nem ajánlott ok nélkül feldühíteni.

2. Mérleg

Racionális, kiegyensúlyozott típus, aki nem tűri a konfliktusokat, a veszekedéseket. Képes arra, hogy előbb gondolkodik, mérlegel, majd utána szólal meg. Nem könnyű kihozni a sodrából, mert nagyon szereti a csendet, a harmóniát, a békét.

3. Skorpió

Mielőtt reagálna, átgondolja a dolgokat, megfontolja álláspontját, és utána cselekszik. Ezért ritkán keveredik konfliktusba, mert egyszerűen tudja, hogy mit akar, így nem találni rajta semmilyen fogást. Az esetek többségében nyugalomra, békére törekszik.

4. Halak

Nem látni, hogy idegesen, agresszíven kapkod, csapkod, és hangosan kiabál. Ő az érzékenység, a nyugalom, a csendesség mintaképe, aki mindent megtesz, hogy elkerülje a konfliktust, a nézeteltérést. Emellett lehet számítani rá, ezért remek barát válik belőle.

5. Vízöntő

Jól érzi magát a bőrében, és azon a véleményen van, hogy nem tartozik senkinek semmilyen elszámolással, nem kell bizonyítania egy embernek sem. Magabiztossága meg nyugalmat áraszt, és folyamatosan arra törekszik, hogy körülötte a béke, a nyugalom, a meghittség legyen az úr.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek