KuriózumIntuíciós teszt: Válassz egy kártyát, hogy megtudd, mit hoz a közeljövő

Intuíciós teszt: Válassz egy kártyát, hogy megtudd, mit hoz a közeljövő

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Íme 6 tarot kártya. A hátlapjuk ugyanolyan, de az intuíciódra hagyatkozva, válaszd ki azt, amelyik a legjobban vonz. Ez azt mutatja meg, mit várhatsz majd a következő néhány hónaptól. Végy egy mély lélegzetet. Ne elemezz, csak válassz.

Melyik kártya hívogat téged? Lehet, hogy egy számot hallasz, vagy az egyik kártya egy kicsit másnak tűnik, mint a többi. A megérzésed megsúghatja neked, mit válassz, hallgass erre a megérzésre, mert ez az üzenet neked szól.

Ha az első kártyát választottad

Érzéki öröm, elégedettség, teljesült kívánságok, siker, biztos gazdagság és egészség a jövőben.

Nagy boldogsággal és elégedettséggel teli időszakot élsz majd át. Most erősnek érzed magad érzelmileg, és ez tükröződik az energiádban és a mosolyodban. Az élet most gyönyörű, és látszólag minden a tervek szerint halad. Ideje tudatosan értékelni mindazt az áldást és varázst, amit az élet ad.

Minden, amin dolgoztál, meghozta az eredményét, most megpihenhetsz, és élvezheted a megérdemelt elismerést. Az emberek most más megvilágításban látnak téged, és sokan nem csak a képességeidet és a tehetségedet irigylik, hanem azt a csodálatos belső fényt is, ami beragyog téged. A boldogságod és a melegséged ragadós, és sokan kérdezgetnek majd erről a pozitív hatásról, amit ők is megéreznek általad. Másokra ösztönzőleg hatsz, mint olyasvalaki, aki hajlíthatatlanul küzdött az álmaiért, a kudarcoktól és másfok véleményétől függetlenül.

Észre kell venned, hogy elértél valamit, amire sokan vágynak ugyan, de nincs meg hozzá a kellő bátorságuk vagy elszántságuk, hogy elérjék. Itt az ideje, hogy ragyogj, és hogy elégedett légy magaddal.

Egy anya vagy nagymama energiája vezérel téged odaátról ebben az időszakban. Ő pontosan tudja, hogy túl sokáig áldoztad fel magad, és azt akarja, hogy tudd, most eljött a te időd.

Ha a második kártyát választottad

Felfedezés, bővülő láthatár, hosszú távú jövőkép mérlegelése, irányítás, utazás.

Lendületes építkezésre számíthatsz, a dolgok gyors és nyugtalan ütemben történnek majd. A pozitív tevékenységek frenetikus hulláma magával ragad majd. Ez a kártya sikert és szerencsét hoz. Teljes mértékben eltölt az önbizalom. Biztos vagy a dolgodban. Izgalommal dolgozol a projekteken, amikbe belevágtál, a kreativitásod nem ismer határokat. Lehet, hogy az élet kissé stagnált, de a következő 6 hónapban energikusnak és izgatottnak érzed majd magad.

Meg kell majd hoznod néhány döntést, de ezek megkönnyebbüléssel töltenek majd el. A kérdések és aggodalmak helyett most eljött a tervek kidolgozásának ideje, és te lelkesen veted bele magad a tervezgetésbe. Bizalommal tekintesz a jövőbe, az új otthon, vagy az új élet lelkesedéssel tölt el. Ha megpróbáltál kijutni egy nehéz helyzetből, vagy elfelejteni a fájdalmas múltat, ez a kártya arra utal, hogy készen állsz rá, hogy szabad légy, és továbbléphess. Készen állsz rá, hogy hátat fordíts a múltnak.

Egy férfi energiája (apa/nagyapa) segít téged. Gyakorlatias, pragmatikus ember volt a segítőd, aki az életet fekete-fehérben látta, mint egy igazi zseni. Ez az energia segít neked megmaradni a jelenben, megóv attól, hogy a szokások csapdájába ess.

Ha a harmadik kártyát választottad

Arass győzelmet, összpontosíts a szándékra és az akaratra, teremtsd meg az identitásodat, az önbizalmadat, légy fegyelmezett, vállald a hatalom és a tekintély felelősségét.

Lehet, hogy az utad megváltozott az utóbbi két évben, mert tele volt veszteségekkel és megrázkódtatásokkal, így elvesztetted az egyensúlyodat és talán az önbizalmadat is.

Viszont az elkövetkezőkben az élet minden területén lehetőségek állnak majd előtted. Nyitott vagy rájuk? Pénzügyi haszonnal járó üzleti lehetőségeket ajánlhatnak fel neked, de nem árt, ha pénzügyi szakértő tanácsát kéred, mielőtt belevágnál, és befektetnél valamibe. A kreatív energia is jelen lesz az életedben, csak fel kell fedezned, hogy alkalmazhatod. Az utazás is fontos, úgyhogy feltétlenül készítsd elő az autót.

Ez a kártya zöld utat jelent a felfrissüléshez, és ahhoz, hogy a kezedbe vedd az életed irányítását. A siker a te akaraterődtől függ, és attól, mennyire vagy képes megtartani az irányítást, és mekkora bátorságod van ismeretlen területre lépni. Te irányítod az életed a kívánt cél felé, de a sorsunk megteremtése akaraterőt és motivációt igényel.

Odaátról egy férfi vigyáz rád.

Ha a negyedik kártyát választottad

A nehézségek kerülése, a megpróbáltatásokból való felépülés, változás, elcsüggedés.

Megpróbálsz megszabadulni a stressztől és egy rendellenes helyzettől, hogy meggyógyulhass, és visszanyerd az egyensúlyod. Ez pozitív jelzés arra, hogy lassan magad mögött hagyod a viharokat, nyugodtabb vizekre evezel, és gyógyírt találsz a múlt érzelmi sérüléseire. Most jött el az ideje, hogy hátrahagyd a múltat, hogy továbbléphess a jövőbe. Végre látod a fényt az alagút végén.

Ez a kártya arra szólít fel, hogy hidd el, az élet támogatni fog téged, új és gazdag élményeket hoz majd a számodra. Meg kell találnod az önbizalmadat, és új célokat kell kitűznöd. Ez egy átmeneti időszak az életedben, amikor egyik lelkiállapotból és gondolkodásmódból, átlépsz egy másikba.

Lehet, hogy kevés energiád marad az év végére, hogy elvégezd a feladataidat, és úgy érzed, hogy megviselt és legyőzött téged az élet. Lehet, hogy nehéznek találod, hogy nap, mint nap megpróbálj „működni”, vagy egyszerűen csak élni is. Nehéz időszakon vagy túl, de ne menekülj el. Ne feledd, hogy bár az életedben a konfliktusokat és a feszültségeket mások okozhatják, nagy eséllyel te vagy önmagad legnagyobb ellensége.

Odaátról egy fiatal szellem vigyáz rád, aki több szeretetet és örömet kíván neked.

Ha az ötödik kártyát választottad

Arasd le az erőfeszítés és a kemény munka gyümölcsét, ez egy csendes időszak, amikor elgondolkodhatsz az alternatívákról és a dolgok más megközelítéséről.

Ez a kártya felveti a türelem, a várakozás kérdését, valamint azt is felveti, hogy talán el kell távolodnunk attól, ami nem akar működni, ahelyett, hogy erőltetnénk azt. Most minden függőben van, és azon tűnődhetsz, vajon miért nem hozta meg még a gyümölcsét az, ami mellett olyan régóta kitartasz.

Noha ezt a kártyát néha a csalódás és hosszú várakozás figyelmeztetésének tekintik, jobb, ha úgy gondolunk rá, mint a meditáció és elmélkedés időszakára, hogy a döntéseket ne félelemmel hozzuk majd meg. Néha hátra kell lépnünk, és más szögből kell néznünk valamit, hogy igazán tisztán lássunk.

Ez a gyógyulás és a megerősödés időszaka. Ezért ez a kártya jelentheti a kudarctól, késlekedéstől, frusztrációtól való félelmet is. Ugyanakkor a pozitív oldalról nézve, valószínűbb, hogy tanulsz ezekből a kudarcokból, és felbecsülöd, hogy tudnád a legjobban befektetni az idődet, hogy a legjobb eredményeket érd el.

Hogy elkerüld a frusztrációt, ellenőrizd rendszeresen, hogy haladsz, különösen ha hosszú távú munkáról van szó, hogy lásd, mi az, ami működik, mi az, ami nem, és hol kel változtatásokat eszközölnöd. Győződj meg róla, hogy a helyes úton jársz, amely céljaid eléréshez vezet.

Ha a hatodik kártyát választottad

Anyagi jólét, kifinomultság, fegyelem annak eléréshez, és önmagunkban való hit.

Nagyon keményen dolgozol, de készen állsz a szünetre. Nyugodtan engedj meg magadnak egy szabadnapot, egy masszázst, vagy bármit, amire vágysz. Az élet nem volt könnyű, de ez nem rémített meg téged. Sőt, ami azt illeti, átkozottul keménnyé tett! Csak arra kell emlékeztetned magadat, hogy nem lehetsz mindig szuperhős. Még a szuperhősök is kivesznek néha egy szabadnapot, hogy pihenjenek. Egy közelgő projekt fenyegető lehet, de te nem vesztegeted az idődet.

Ez a kártya azt is jelenti, hogy a következő hónapokban növekvő jólét várható. Minden szükséges erőforrás a közeledben van, csak oda kell figyelned. Ne feledd, hogy, ha akarod, könnyedén élvezheted a jólét előnyeit. Szükséged lehet fegyelemre és önkontrollra, és arra, is, hogy segítséget tudj kérni. Ez a segítség jelenthet egy kölcsönt, életviteli tanácsadó segítségét, vagy csak egy baráti beszélgetést.

A kiégés valódi lehetőség, és te hajlamos vagy az aggodalomra. Ez megakadályozza, hogy a jólét természetes áramlása (szeretet, pénz, egészség, stb.) eljusson hozzád. Hasznodra válhat a hipnoterápia, a meditáció, vagy egy biztosabb jövőkép kialakítása, amit követhetsz, és ami visszaadja az önbecsülésedet.

Létezik egy szellem odaát, aki depressziót, mentális betegséget vagy nehéz halált tapasztalhatott meg. Ő az, aki vezet téged, emlékeztet rá, hogy fogadd el, ami megillet téged, hagyd abba önmagad büntetését, és ne csak szenvedést várj az élettől. Örömteli dolgok is vannak, csak meg kell ragadnod őket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek