LélektárIlyen spirituális erővel bír a Harmadik Szemre adott csók!

Ilyen spirituális erővel bír a Harmadik Szemre adott csók!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Volt már, hogy csókot nyomtak a homlokodra?

Ilyen spirituális erővel bír a Harmadik Szemre adott csók!

Ha valaki, egy számodra közelálló ember homlokon csókolt, akkor tisztában vagy annak erejével, hiszen egy ilyen cselekedet többet jelent egy puszta csóknál, ugyanis itt található a Harmadik Szem, vagyis a Homlokcsakra, ahol a lélek, a magasabb tudat lakik, és az ide nyomott csók a lélekre, a megvilágosodásra adott csókot jelenti.

Kevesen tudják, de a szemöldökök között elhelyezkedő Harmadik Szem a telepatikus energia központja, itt található a tobozmirigy, amely az epitalamuszban helyezkedik el, és fenyőtobozra hasonlít, innen is kapta a nevét.

Az ezotériával foglalkozók szerint ez a mirigy a legtöbb embernél csökevényes, inaktív formában található meg, de a spirituálisan magasabb szinten lévő mestereknél rendkívül aktív szerepe van, amelynek működése főként meditáció révén fokozható. És természetesen az ide adott csókkal is, amely az egész testet pozitív energiával látja el, megnyugtat és harmonizál.

A Harmadik Szem a hatodik csakrának felel meg, színe az indigó, ha egyensúlyvesztett állapot alakul ki ezen a területen akkor alvásproblémák, látásproblémák és fejfájás jelentkezik.A Harmadik Szem csak akkor válik aktívvá, ha a fizikai szemed becsukod, ha kíváncsi vagy, hogy aktiválhatod a Harmadik Szemed olvasd el ezt a cikkünket.

Ha szkeptikus vagy, kérd meg a párodat, hogy adjon a homlokodra egy igazi csókot, és máris átélheted az igazi varázs felemelő érzését.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek