HoroszkópIkrek Horoszkóp 2014

Ikrek Horoszkóp 2014

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2014-es évet az egyensúly jellemzi, ezt azonban csak úgy érheted el, ha te is bekapcsolódsz a megteremtésébe. A csillagok segítenek abban, hogy a maximálisan teljesíts az élet minden területén, de csakis akkor, ha megfontolt döntéseket hozol, és nem ösztöneid szerint cselekedsz.

ikrekSzerelem: az előtted álló év sokat ígér az érzelmek terén, főként szerelmi vonatkozásban. Utolsó pillanatbeli változásokkal találkozol, és olyan állapotokon mész keresztül, amelyeket nem is reméltél! Vigyázz arra, hogy a karriert ne keverd össze a magánélettel, egyébként mindkettő megsínyli. Amíg az év első felében valóságos forgószél lesz az életed, addig az év második felében az érzelmekre, és nem a testi örömökre fekteted a hangsúlyt.

Karrier: 2014-ben megpróbálod megtalálni a helyed az életben, ezért mindenbe belevetnéd magad, csak hogy rábukkanj arra a tevékenységre, ami hozzád a leginkább passzol. Lehetséges, hogy azt is megállapítod, a szenvedélyeid követése még előnyös is számodra. A főnököd és a kollégáid elismernek, így esélyes vagy az előléptetésre is.

Olvasd el a 2014-es Kínai Horoszkóp-ot is!

Egészség: ebben az évben vigyáznod kell a testedre és az elmédre. Nem szabad túlzásba vinned a túlórákat, a kelleténél se egyél többet, és ne feledkezz meg az elemeid újratöltéséről sem. Amennyiben gyereket szeretnél, előtte végeztesd el az összes rutin-tesztet.

Pénzügyek: pénzben nem lesz hiányod 2014-ben. Úgy tűnik, az előtted álló év sokkal nyereségesebb lesz, mint 2013. A jövedelmeid, melyek a kontóidra érkeznek, mint nehéz munka gyümölcsei, ezért óvakodj attól, hogy káros szenvedélyekkel vagy pillanatnyi hóbortokkal elfecséreld a megkeresett pénzed. Tanulj meg nemet mondani azoknak a dolgoknak, melyek csak a szemednek csábítóak, és ne költekezz fölöslegesen. Arról is le kell szoknod, hogy összegeket kölcsönözz fűnek-fának. Ugyanis nagy esély van arra, hogy ezeket sosem térítik meg neked.

Ajánló: Olvasd el a Twice.hu 2014-es Ikrek horoszkópját is!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek