BlogÍgy vezette oltárhoz lányait a rákbeteg apa - VIDEÓ

Így vezette oltárhoz lányait a rákbeteg apa – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 62 éves Fred Evanst rákkal diagnosztizálták, az orvosok csak pár hónapot jósoltak számára. A férfinak azonban halála előtt volt egy álma, amit mindenképpen át akart élni.

Fotó: fotolanthropy.com
Fotó: fotolanthropy.com

Rákkal diagnosztizálták a 62 éves Fred Evanst, aki ennek ellenére nem volt hajlandó lemondani régi álmáról: még utoljára oltárhoz szerette volna vezetni lányait, Gracie-t és Kate-t.

Egy szépséghiba mégis csúszott a dologba: Gracienek és Katenek esze ágában sem volt férjhez menni.

Evans apuka azonban nem törődött ezzel a kis problémával, különleges ceremóniát talált ki lányainak, olyan ceremóniát, ahol elmondhatja lányainak, hogy mennyire szereti őket és egyúttal áldását adhatja rájuk.

Matt és Julie Norine megörökítette a férfi különleges eseményét, így vallanak a megható napról:

„Apaként Fred biztos akart lenni abban, hogy esélye lesz két lányát oltárhoz vezetni és egyben elengedni őket. Idősebb lánya, Martha segített anyjának és apjának megvalósítani ezt a különleges eseményt. Azt mondták a két kisebbik lánynak, hogy Fred egy különleges ajándékkal lepi meg anyjukat, és két különböző érkezési időpontot adott meg… Amikor a lányok megérkeztek, apjuk öltönyben várt rájuk. Mindkettő elbeszélgetett apjával a templom egyik termében. A férfi egy csokrot adott lányainak, majd elmondta, ha esetleg nem lenne ott az esküvőjükön, most pótolná az eseményt.”

A lányoknak fogalmuk sem volt mit tervelt ki Fred, a döbbenet és a meghatódottság leírhatatlan volt arcukon.

Miután mindkét lányát az oltárhoz vezette, Fred bejelentette, hogy még van egy menyasszonya. Elmondta feleségének, Karlának, hogy ismét össze akar házasodni vele.

Felesége külön menyasszonyi csokrot kapott, majd ismét oltárhoz vezette őt. Karla fivére vezette le a ceremóniát, amelyben ismét örök hűséget fogadtak egymásnak.

Íme egy videó a család nagy napjáról:,

Forrás: Twice.hu

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek