LélektárÍgy védd meg lelkedet és otthonodat a negatív energiáktól a Védőangyalok segítségével

Így védd meg lelkedet és otthonodat a negatív energiáktól a Védőangyalok segítségével

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hogyan védjük meg lelkünket és otthonunkat a negatív energiáktól, a Védőangyal segítségével?

Így védd meg lelkedet és otthonodat a negatív energiáktól a Védőangyalok segítségével

Gyakran érezzük azt, hogy a körülöttünk lévő emberek mintha elszívnák az energiánkat? Érzékenyek és fogékonyak vagyunk mások problémáinak az átélésére? Gyakran befolyásol egy adott hely energiája?

Ha igen, egy rituálé elsajátítását ajánljuk, mely által pozitív rezgéseket vonzhatunk be a mindennapi életünkbe, az elménkbe és a lelkünkbe. Általa elnyerjük az Univerzum védelmét úgy a lelki békénk, mint az otthonunk nyugalmára.

Fohász a Védőangyalhoz, hogy megtisztítsa a lelked!

Védő Angyalok! Kérlek benneteket, vegyétek körbe egész lényemet ragyogó fényetekkel! Töltsetek meg általa Szeretettel, Harmóniával, és a Gyógyulás erejével! Tartsátok távol tőlem a negatív energiákat! Tárjátok ki rám fényeteket és gyógyítsátok meg a körülöttem lévő világot is! Adjátok, hogy az Univerzum Angyalainak védelmét egész nap folyamán élvezhessem!

Ezeket a sorokat, szívünkre tett kezünkkel, becsukott szemmel igyekezzünk minden nap elismételni, vizualizálva a fehér fényt, mely beborít bennünket.

Fohász a Védőangyalhoz, hogy megtisztítsa az otthonod!

Hogy megtisztuljon otthonod, minden reggel ezeket a mondd fennhangon!

Védő Angyalok! Arra kérlek benneteket, hogy vegyétek körül az Otthonom ragyogó fehér fényetekkel! Töltsétek meg ezt az Otthont a Védelem, a feltétel nélküli Szeretet, a Harmónia és a Gyógyulás energiáival. Tartsátok távol tőle a negatív energiákat és tegyétek meg, hogy a feltétel nélküli Szeretet ragyogjon az Otthon minden sarkában.

Ezeket a sorokat, szívünkre tett kezünkkel, becsukott szemmel igyekezzünk minden nap elismételni, vizualizálva a fehér fényt, mely bőséget és védelmet ad számunkra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek