LélektárÍgy válaszd ki a számodra megfelelő mantrát, hogy megkapd mindazt, amire vágysz!

Így válaszd ki a számodra megfelelő mantrát, hogy megkapd mindazt, amire vágysz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A mantra személyes tapasztalatokon alapul, olyan szavakból, szótagokból áll össze, melyeket nagyon közel érzel magadhoz, az életed eddig történéseinek rezgéséből áll össze. Ha találkozol vele, érezni fogod, hogy melyik a te saját mantrád!

Így válaszd ki a számodra megfelelő mantrát, hogy megkapd mindazt, amire vágysz!

A mantrázás egy ősi meditációs gyakorlat, segít átjutni a nehéz pillanatokon, és megmutatja a helyes irányt. Egyedül te vagy az, akik képes megváltoztatni a saját életét, tegyél érte, hogy jobb legyen. A meditáció során könnyen hozzákapcsolódhat a lelked azokhoz a rezgésekhez, amelyek hangok formájában a mindennapi életed segítésére lehetnek. A mantra segítségével könnyebben elérheted a belső békét.

Ez a három legősibb mantra:

Om (ohm) – ez az egyik legerősebb mantra, minden erő összekapcsolását szolgálja.

Lokah samastah sukhino bhavantu (lo-kah sah-mah-stah sue-kee-no bah-vain-to) – használhatod, ha békét szeretnél, de akkor is, ha meg szeretnél köszönni minden eddigit az életedben.

Om namah shivaya (Ohm nah-mah she-vah-yah) – egy másik teremtett lény erejének, szépségének, és tökéletességének csodálására használhatod.

Személyes mantra

Nincs, hogy melyik a legjobb, legtökéletesebb mantra, mindenki számára más a megfelelő, a mantrák az egyéni rezgéseken alapulnak.

Mit kell tenned, hogy megtaláld a saját mantrád?

A reggeli órában, amikor még az elméd tiszta írd le egy füzetbe, hogy mi a legfontosabb most az életedben. Igyekezz biztosítani magadnak a csendet, a zavartalan állapotot. Nem kell semmilyen magyarázatot hozzáfűznöd, egyszerűen csak írd le az érzéseidet. Hagyd, hogy gondolataid szabadon áramoljanak, ezek segítenek megérteni, hogy pontosan mi is a célod az életben.

Ezután jöhet a mantrázás, ami akár 10 percig, de annál többet is tarthat. Dönts el, hogy mire szeretnél érzelmileg nagyobb hangsúlyt fektetni, melyik az a terület, amelyen nem érzed biztonságban magad. Pl. ha boldogtalan vagy, akkor a lelki békédre koncentrálj, de ha anyagi gondjaid vannak, akkor a pénzügyeid felé irányítsd a gondolataid. Mondogasd magadban “Boldog vagyok, a lelkem nyugodt és kiegyensúlyozott”, vagy “Gond nélkül áramlik a pénz felém, anyagi biztonságban élek”. Fontos, hogy a számodra szükséges mantrát ismételd.

Szánj fél órát arra, hogy leírd egy füzetbe, hogy mire is van pontosan szükséged, az életed melyik szakasza érkezett fordulóponthoz.

Találj egy mantrát, amely kifejezi a jelenlegi állapotod.

A meditáció akár tíz perces is lehet, a lényeg, hogy közben a mantrát ismételgesd. A parkban sétálgatás közben is ismételgeted magadban, a lényeg, hogy meg legyenek a körülmények ahhoz, hogy befele tudjál fordulni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek