LélektárÍgy működik a Vonzás Törvénye! 5 lépés, amivel örökre megváltozhat az életed!

Így működik a Vonzás Törvénye! 5 lépés, amivel örökre megváltozhat az életed!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Olvasd el az alábbi 5 titkot és tanácsot, ha úgy érzed, hogy már nem vagy többre képes, ha nem értenek meg mások, és ha minden összeesküdni látszik ellened.

Így működik a Vonzás Törvénye! 5 lépés, amivel örökre megváltozhat az életed!
Fotó: Pixabay.com

1. Minden nap, egy hónapon keresztül tégy valami jót az emberekkel

Elég, ha csak rámosolyogsz a szomszédodra, kedvesen beszélsz a postással, a testvéreddel, a szerelmeddel, vagy megdicsérsz valakit. Beszélj a szívedből, a lelkedből, legyen az a célod, hogy terjeszd az örömet, a jókedvet, a boldogságot a világon.

Ez azért is remek, mert a saját boldogságodon túl a többi ember boldog energiája is visszahat rád.

2. Képzeld el, hogy egy email-ben leírod az Univerzumnak a kívánságaidat

Összegezd a kívánságaidat, majd írj egy képzeletbeli emailt az Univerzumnak, ahol biztos lehetsz, hogy számba veszik azt, amire vágysz. Ne feledd, ahhoz, hogy teljesüljön egy álmod, kérned és tenned is kell érte. Azzal, hogy megkéred az Univerzumot, hogy segítsen teljesíteni a vágyadat, még nem követsz el semmi rosszat.

3. Nyugtasd meg az elmédet meditáció segítségével

Helyezkedj el kényelmesen egy fotelban, ágyban, csukd le a szemed, és koncentrálj a gondolataidra. Felügyeld azokat, ahogy jönnek-mennek az elmédben. Törekedj arra, hogy a rossz gondolatokat már a keletkezésük pillanatában leállítod, nem engeded tovább haladni. Ha kitartóan gyakorolsz, akkor képes leszel jelentősen javítani az életminőségeden, közérzeteden.

Ezt már olvastad? Jó lett volna tudnom ezt a 3 dolgot, mielőtt elkezdtem volna meditálni!

4. Írj le mindent, amit szépnek látsz

Ha észrevettél egy szép virágot az út szélén, menj haza és írd le a füzetedbe, mert ez egy nagyszerű dolog. Légy boldog, mosolygós, bárhová is csöppenj. A háláról se feledkezz meg, hiszen ezáltal képes leszel megváltoztatni az életedet.

5. Készíts hála-listát

És ha már szóba került a hála, minden este lefekvés előtt írd le mindazokat a dolgokat, észrevételeket, amelyekért hálás vagy. Lehet az egészséged, a lakásod, a gyümölcs, amit éppen eszel, bármi, a lehetőségek korlátlanok. Győződj meg róluk.

Ezt már olvastad? Az Univerzum 11 törvénye, amelyet mindenkinek ismernie kell!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek