A következő 11 törvény hozzásegít a boldogabb, teljesebb, sikeresebb élet kialakításához. Ha betartjuk, megfogadjuk az ezekben a törvényekben foglalt utasításokat, javaslatokat, akkor harmonikus életünk lesz. Íme!

Fotó: Flickr.com
Fotó: Flickr.com

1. A gondolat univerzális törvénye

Az életünk visszatükrözi a gondolkodásmódunkat. A fejünkben megszületett ötletek, gondolatok, később cselekvéssé, tettekké alakulhatnak, amelyek meghatározzák az életünket. Ha tudatosan gondolkodunk, tudatosabban is fogunk élni. Ezért ne hagyjuk, hogy a kósza gondolatok irányítsanak, hanem legyünk tudatában annak, hogy mi irányítjuk a gondolatainkat.

2. A bőség univerzális törvénye

Ha elértük a célunkat, akkor legtöbbször egy újabb, még nagyobb célt tűzünk ki magunk elé. Ezzel tágítjuk saját univerzumunkat – mondja Teal Swan. Fontos viszont az, hogy azokat a céljainkat igyekezzünk megvalósítani, amelyek szívünkhöz, lelkünkhöz közel állnak.

3. A vonzás univerzális törvénye

Minden, ami körbevesz bennünket, vibrációt bocsát ki, így ahhoz, hogy megkapjuk azt a valamit, valakit, rá kell hangolódnunk az illető tárgy, vagy személy rezgési frekvenciájára.

4. A kapás univerzális törvénye

Az Univerzum mindent a rendelkezésünkre bocsát, csak kérnünk kell. “Kérd, és megadatik!” Ha párkapcsolatra vágyunk, akkor mozduljunk ki otthonról, mert a lakásban nem fogjuk megtalálni a szerelmet. Legyünk nyitottak, és a lehetőségek bekopognak az ajtónkon.

5. A hála univerzális törvénye

Minél hálásabbak vagyunk az életben, annál több jóra számíthatunk a következő esztendőkben. Ezzel “köszöni meg” az Univerzum, hogy elégedettek, hálásak vagyunk, mindennel, ami jót, pozitívumot jelent az életünkben. Készítsünk hálanaplót, ahová minden apró örömet felvezetünk.

6. A következmény univerzális törvénye

“Ami nem tetszik neked, azt ne tedd meg másokkal.” Minden rosszindulatú cselekvés később kihathat életünkre, visszaüthet.

7. A nem-ellenállás univerzális törvénye

Vannak helyzetek az életben, amikor nem szabad harcolni, viaskodni, hagynunk kell az Univerzum szándéka érvényesüljön. El kell fogadnunk bizonyos helyzeteket, eseményeket, mert ez jelenti a megoldást, nem pedig az ellenállás.

8. A megbocsátás univerzális törvénye

Bocsássunk meg azoknak, akik valaha megbántottak, mert ezek a negatív érzelmek, ha nem engedjük el, megbetegítenek. Ezek a negatív emlékek leginkább a tudatalattinkban vannak elraktározva, amelyektől csak úgy szabadulhatunk meg, ha megbocsátunk.

9. Az adakozás univerzális törvénye

Mikor olyan dolgokat valósítunk meg, amelyek a közösségünk, társadalmunk számára hasznosnak, akkor nagyon sikeressé válunk. És erre mi magunk is képesek vagyunk, csak meg kell találnunk a módját, és éreznünk kell, hogy milyen típusú vállalkozást akarunk indítani.

10. Az engedelmesség univerzális törvénye

A törvény értelmében csak akkor tudjuk elérni céljainkat az életben, ha engedelmeskedünk az Univerzum akaratának. Ha tudjuk, hogy mikor és mit kell tennünk, akkor álmaink valóra válnak. Bízzunk megérzéseinkben.

11. A siker univerzális törvénye

Mindenre nyitottnak kell lenni, mert csak így érhetnek el bennünket a lehetőségek. Ha valamit igazán akarunk, azt képesek vagyunk megvalósítani. És ha ez sikerül, az egész világ a lábunk előtt fog heverni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.