HoroszkópÍgy hódítsd meg egy Bika nő szívét!

Így hódítsd meg egy Bika nő szívét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Bika nőt nem könnyű elcsábítani, de azért nem lehetetlen, és annak akinek sikerül, az igazán boldog életet élhet vele.

Így hódítsd meg egy Bika nő szívét!

Most következzen 5 hatékony módszer, amivel rabul lehet ejteni a Bika nő szívét!

1. Biztosíts számára nyugalmat

Ha megtudod számára teremteni a harmóniát, a kényelmet, akkor már bizakodhatsz, mert mindezek nagyon fontosak a Bika nőnek. Az, aki őt szereti kiegyensúlyozott, nyugodt ember kell legyen, nem pedig olyan, aki stresszessé teszi. A Bika nő ezért cserébe hűséges, őszinte és elkötelezett lesz. Nem szereti viszont, ha hazudnak neki, vagy siettetik valamivel.

2. Többet kell dolgoznod, mint ő

Egy ilyen nő nem marad meg egy olyan férfi mellett, aki kevesebbel is beéri, és nem hajlandó többet dolgozni, hogy a család anyagilag jobban éljen. Ezért mindent meg kell mozgatnod, hogy elég pénzt keressél ahhoz, hogy egy ilyen nőt képes legyél lenyűgözni.

3. Kényeztesd el

A Bika nő imád finomságokat enni, de azért nem szeret annyira főzni, így inkább olyan férfit választ, aki jól főz, netán süt. De azt is szereti, ha elviszed vacsorázni, ahol a kedvenc pezsgőjét kortyolgathatja, de szereti az értékes dolgokat, és a virágokat is.

4. Neked kell engednek, mert ő sosem fog

Ha egy Bika nő meg van győződve az igazáról, és ez nem ritkaság, akkor nincs az a pénz, amiért megváltoztatná az álláspontját, véleményét, így ha nem akarsz háborút kirobbantani, akkor neked kell engedned. A Bika nőnél nincs makacsabb csillagjegy, ezt tartsd észben.

5. Kérd meg a kezét!

Ezzel bizonyítod számára azt, hogy komolyan gondolod a közös életet, jövőt vele, és ha meg tudod adni neki az érzelmi és anyagi biztonságot, akkor nyert ügyed van, mert igent fog mondani, ha nem is azonnal, de legfeljebb egy héten belül.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek