HolotropikumÍgy gyógyíthatod meg a tested-lelked a hangod segítségével!

Így gyógyíthatod meg a tested-lelked a hangod segítségével!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nem is gondolnád, hogy milyen gyógyító erővel bír az emberi hang, amelyet erre a célra érdemes is kihasználnod.

Így gyógyíthatod meg a tested-lelked a hangod segítségével!

A következőkben arról lesz szó, hogy milyen módon tudod alkalmazni a gyógyító hangokat, hogy leküzd, vagy megelőzd a testi-lelki problémákat.

1. Kezdd el dalolni a kedvenc nótádat

Ha a kedvenc dalodat hallod a rádióban, nyugodtan kezdd el énekelni. Ettől jobb kedvre derülsz, javul a közérzeted, megemelkedik a vibrációs szinted is.

2. Kezdj el csak úgy dudorászni

Ha valami inspirációval tölt el, alkoss egy dallamot, amit ha dúdolgatsz, megnyugvásra lelsz, emellett csökken a benned lévő feszültség, stressz, szorongás.

3. Inkább dalban mond el a mondanivalódat

Ha néha egy-egy mondatot megzenésítesz, akkor attól jobb kedvre derülsz, és pozitív légkör fog körülvenni. Ha pedig jól érzed magad a bőrödbe, akkor szépnek fogod látni a világot is.

4. Kiabáld ki a dühödet

Ha valami nagyon nyomja a lelkedet, ordítsd ki magadból, mert ezáltal megszabadulsz a feszültségtől. Ha nem tennéd, akkor a belső harag felemésztené a lelki békédet, és konkrét testi problémákat is okozhatna.

5. Nevess!

És ha teheted, akkor sokat. A nevetés során boldogsághormonok szabadulnak fel, amelyek jót tesznek a közérzetednek, javítva a lelkiállapotodat, így minél többet nevetsz, annál boldogabb leszel. Próbáld ki, megéri!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek