Napi LikeIgencsak meglepődött, amikor belépett a kórterembe és így kapta az ápolót hozzátartozója...

Igencsak meglepődött, amikor belépett a kórterembe és így kapta az ápolót hozzátartozója mellett! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az életünk egyszer befejeződik ezen a bolygón. A legjobbat akkor tesszük magunkkal, ha mindig az örömteli pillanatokkal foglalkozunk.

apolo-enekel

Marti Adkins Redmond egy nap elindult, hogy meglátogassa ágyban fekvő anyósát, akit egy Ohio állambeli rehabilitációs központba kezeltek, ekkor olyan dolog történt, amit alig akart elhinni. Egy szociális gondozó állt anyósa ágya mellett és énekelt.

Az ápolót Joshua Woodard-nak hívták. Elsőre Marti azt hitte, hogy a férfi magában dudorászik, de később kiderült, hogy anyósának, Mary-nek dalol. Marti hamar elővette telefonját, és filmre vette az “előadást”. Később kiderült, hogy Mary korábban énekelni és zongorázni tanította Joshuát, aki így köszönte meg egykori tanárnőjének a szerető légkörben zajló zeneoktatást.

Sajnos, Mary már elhunyt, de emlékét mindig őrizni fogja ez a kis videó.

Love In Song

"Hospice workers are angels but this hospice aide is special, he stopped into Chuck's mom, Mary's room and serenaded her. Mary taught voice and piano in her day and this aid Joshua Woodard was one of her students as a kid. Special people Hospice workers are!"Video courtesy of Marti Adkins Redmond#LoveWhatMatters

Közzétette: Love What Matters – 2016. február 18.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek