HoroszkópHoroszkóp: Így telik az idei ősz a 12 csillagjegy számára!

Horoszkóp: Így telik az idei ősz a 12 csillagjegy számára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak akik imádják az őszt a csodás színei miatt, mások meg egyszerűen rosszul vannak, ha bele gondolnak abba, hogy jön a rossz idő, az eső és a hideg.

Horoszkóp: Így telik az idei ősz a 12 csillagjegy számára!

Most azt fogjuk megvizsgálni, hogy milyen kapcsolatot alakít ki idén az őszi évszakkal a 12 csillagjegy.

Kos

Szereted a mozgást, a sétákat, kirándulásokat, ezért te jó viszonyban vagy az ősszel. Ilyenkor az a jó, hogy nincs se túl nagy meleg, és se túl hideg, ezért számodra minden őszi pillanat, kellemes nap aranyat ér.

Bika

Mivel praktikus ember vagy, ezért minden évszakban, így az őszben is megtalálod a szépet, főként a gazdag gyümölcs- és zöldségkínálatot élvezed, és a finom szőlőből készült borok kortyolgatása miatt is kedveled az őszt.

Ikrek

Te annyira nem csíped az őszt, mivel a fákról lehulló levelek szomorúságot, lehangoltságot ébresztenek benned. Még a szeptembert valahogy elviseled, de októberben magadra zárod az ajtót, feltekered a fűtést, befekszel a takaró alá, forró teát iszol, és a nyári vakációdat kezded tervezni, kinézve, hogy jövőre melyik tengerparton fogod a hasadat süttetni.

Rák

Az ősz az eltevések ideje, amit te imádsz, ezért minden finomságot időben elkészítesz, hogy a kamrád polcait feltölthesd különböző savanyúságokkal, zöldségkrémekkel, lekvárokkal. A sütőtököt is imádod, ezért az ősz számodra egy csodaszép évszak.

Oroszlán

Szereted a meleget, a nyarat, ezért annyira nem vagy oda az őszért. Minél hidegebb lesz odakint, annál jobban vágysz arra, hogy ismét meleg legyen és lehessen menni a strandra. Számodra a napsugarak jelentik a legnagyobb természeti kincset, ezért élvezd ki ezek feltöltő hatását.

Szűz

Számodra az ősz azt jelenti, hogy rendet teszel a virágos kertedben, feldíszíted a lakásodat, megteremted az otthon melegét, hangulatát, hogy a rossz idő ellenére odabent kényelem, jókedv és szeretet uralkodjon. Imádsz finom őszi sülteket, süteményeket készíteni, ezzel a családod még inkább kedvelni fogja az őszt.

Mérleg

Ha közeledik az ősz, neked csak egy dolog jár a fejedben: elő kell készíteni a meleg, vastagabb öltözéket, a sálakat, sapkákat. Emellett ősszel romantikus, meghitt hangulat vesz körül, ezért gyakrabban indulsz a pároddal hosszú sétákra a sárga falevelek között.

Skorpió

Nem kedveled az őszt, mert szomorúvá, melankolikussá válsz, amitől gyengének, erőtlennek érzed magad. A változékony időjárás is eléggé megvisel, és már előre félsz az influenza szezontól, amikor minden héten a gyógyszertárban találod magad, hogy beszerezd az enyhülést hozó készítményeket.

Nyilas

Nem könnyű számodra búcsút venned a nyártól, a napsütéstől, de szeretsz sétálni, kirándulni, ezért kompenzál az, ha kimehetsz a szabadba, és a pompás színű természetben mozoghatsz, létezhetsz, felfedezésre indulhatsz. Amíg teheted, használd ki a jó időt

Bak

Annyira nem hat meg az időjárás, minden évszakban jól érzed magad. Az őszben, az esőben, a ködben is megtalálod a szépet. Ha van egy kis kerted, vagy a teraszodon vannak a virágaid, akkor most nagy gonddal elvégzed az őszi munkálatokat, és várod a pihenést hozó téli álmot.

Vízöntő

Számodra az ősz a baráti, családi összejövetelek időszaka. Imádod vacsorával, borral megvendégelni a szeretteidet, és jóízűeket beszélgetni velük a múlt szép és nosztalgikus eseményeiről, történéseiről. Az ősz felerősíti benned a szeretet, az odaadás energiáit.

Halak

Számodra az ősz az iskolakezdéssel veszi kezdetét. Ha a gyerekek iskolába indulnak, te már csak nosztalgiával gondolsz a nyárra. Próbálj lazítani és élvezni az ősz színeit, ízeit, amilyen a birsalma lekvár, ami palacsintára kenve istenien finom. Próbáld ki!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek