HoroszkópHoroszkóp: Így befolyásolják a csillagjegyeket a bolygók!

Horoszkóp: Így befolyásolják a csillagjegyeket a bolygók!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minden csillagjegyhez köthető egy domináns bolygó, amely bizonyos fokú hatást fejt ki. Most azt fogjuk megvizsgálni, hogy milyen befolyással lesznek ezek a bolygók a különböző csillagjegyekre.

Horoszkóp: Így befolyásolják a csillagjegyeket a bolygók!

Kos – Mars

A harcias Mars független, erős, magabiztos embert farag belőled, akit nem lehet megfélemlíteni, szabályozni. Tele vagy szenvedéllyel és mindig készen állsz, ha cselekedni kell. Ne lepődj meg, ha a következő napokban kihívásokkal találkozol, hiszen a Mars erre lehetőséget teremt.

Bika – Vénusz

A nőiesség, a szerelem bolygója most téged is vonzóvá, elragadóvá tesz, aki imádja az életet, a játékot, a szép dolgokat, a finomságokat, a kényelmet. A Vénusz elhalmoz minden föld jóval, és erősíti benned a hűség érzését.

Ikrek – Merkúr

A Merkúr bolygó segít, hogy kreatív, bátor, talpraesett légy, aki könnyen szóba elegyedik másokkal. A kommunikációs technikádon most sokat tudsz javítani, de a Merkúrnak köszönhetően a következő napokban bizonytalannak, határozatlannak is érezheted magad.

Rák – Hold

A Hold hatására felerősödnek az érzelmeid, a intuíciód, a termékenységed, és a szülői ösztöneid. A következő napokban azt fogod tapasztalni magadon, hogy érzelmileg jobban megviselnek a dolgok, lehet, hogy pesszimistább leszel, és inkább a szíved tanácsait hallgatod meg, nem pedig a rációra összpontosítasz.

Oroszlán – Nap

Csak úgy ragyogsz a boldogságtól, és ez a következő napokban sem lesz másképp. Imádod az életet, és a Nap mindenben a segítségedre lesz, hogy sikeresen eléred a céljaidat, megvalósítsd az álmaidat. Néha viszont figyelj az arroganciádra, és ne légy annyira makacs sem.

Szűz – Merkúr

A Merkúr hatására most két lábbal állsz a földön, felelősségteljes, tudatos életet fogsz élni. Ez egyrészből jó, de ugyanakkor lehetnek lelki megpróbáltatások, amelyek miatt időnként elbizonytalanodsz. Tervezd meg az életedet, ebben és a döntések meghozásában a Merkúr a segítségedre lesz.

Mérleg – Vénusz

Imádod a művészeteket, a szép dolgokat, a boldog pillanatokat, ezért a Vénuszra ezen a téren teljes joggal számíthatsz. A következő napokban elöntik a szíved a gyengéd érzelmek, szenvedélyes leszel, és rá találsz a harmóniára.

Skorpió – Plútó

A Plútó képes befolyásolni az életedet, és ráirányítja a figyelmedet az ezotériára, a természet nyújtotta lehetőségekre. A következő napokban felerősödhetnek az érzelmeid, de nagyobb lesz a birtoklásvágyad, és jobban fogod védeni azokat a dolgokat, amelyek téged illetnek.

Nyilas – Jupiter

A Jupiter a szerencse, a bőség bolygója, ami elhozza számodra is a jót, a személyes fejlődést, az erőt, a hitet. A következő napokban újult erővel fogsz haladni azon az úton, amely elvezet a sikereidhez. Kalandokra, szabadságra is számíthatsz, amiket imádni fogsz, hiszen ezek éltetnek igazán téged.

Bak – Szaturnusz

A Szaturnusz fegyelemre, önuralomra tanít, így a következő napokban rendet tehetsz az életedben, megszabadulva azoktól a dolgoktól, amelyekre nincs szükséged. Légy segítőkész, megértő, és kedves, mert mindezeket visszakapod, mikor neked lesz szükséged támogatásra.

Vízöntő – Uránusz

Ez a bolygó arra késztet, hogy kiállj magadért, lázadj fel az igazságtalanságok ellen, és kifejezd az egyéniségedet, mert csak ezáltal tudod jobbá tenni a környezetedet, és a saját életedet. A végtelenségig harcolj a céljaidért.

Halak – Neptunusz

A Neptunusz hatására most álmodozóbbá, érzelmesebbé válhatsz, de ugyanakkor kreatívabb is lehetsz, ami a fantáziádra is remek hatással lesz. Szeretsz másokon segíteni, legtöbbször nyitott, barátságos ember vagy.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek