HoroszkópHoroszkóp: Ezektől a függőségektől “szenvednek” a csillagjegyek!

Horoszkóp: Ezektől a függőségektől “szenvednek” a csillagjegyek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindannyiunknak vannak szenvedélyei. Ezek rendszerint olyan elfoglaltságok, amelyeket hajlamosak vagyunk túlzásokba vinni, pedig nem ártana tudni a határokat. Most a 12 csillagjegy “függőségeiről” lesz szó.

Horoszkóp: Ezektől a függőségektől “szenvednek” a csillagjegyek!

Kos: kávéfüggőség

A legtöbb Kos nem tud meglenni kávé nélkül, számukra egy finom, aromás csésze fekete a legjobb érzés a világon. Főként a tripla esperesszotól dobódnak fel egész napra.

Bika: édesség utáni vágy

Megszállottan imádják az édességeket. Sosem hagyják ott a desszertet, sőt szeretnek kísérletezni, ezért ha étterembe mennek, mindig más nassolnivalót rendelnek.

Ikrek: a tudás iránti vágy

Az Ikrek a szabadidejük legnagyobb részét tanulásra fordítják, mert megszállottan szeretnek új dolgokat megismerni, megtapasztalni. A legtöbben sok tudományos könyvet olvasnak.

Rák: túl sok gondolat

A Rákokat gyakran az őrületbe kergetik a saját gondolataik, ezért jobban tennék, ha néha lenyugodnának, és nem gondolkodnának semmilyen problémán.

Oroszlán: önmaguk fényezése

Az Oroszlán csillagjegyűek szeretik magukat, főként a testükre, alakjukra fordítanak nagy figyelmet. Titkon azt remélik, hogy mindig fiatalok maradnak. A külsejük mellett az anyagi helyzetüket is fontosnak tartják.

Szűz: tisztaságmánia

Ezen csillagjegyhez tartozó személyek elég furán kezdenek viselkedni, ha szóba kerül a tisztaság. Ha otthon vannak, és van egy kevés szabadidejük, szinte biztosan takarítani kezdenek.

Mérleg: vásárlásmánia

Ha rosszul érzik valamitől magukat, felkerekednek, és elindulnak egy jó kis bevásárlási körútra. Ettől jobban fogják érezni magukat, mert olyan tárgyakat tudnak beszerezni, amiket imádnak.

Skorpió: lepedőakrobaták

Nagyon szenvedélyesek, és ez az intim életükre is kihatással van. Szeretnek mindent kipróbálni az ágyban, így mellettük sosem lehet unatkozni.

Nyilas: adrenalin függőség

A Nyilas csillagjegyűek imádják a kalandokat, az extrém sportokat, szeretik a veszélyt, a szerencsejátékokat. Imádnak szabadon élni, mert ezt jelenti számukra a boldogságot.

Bak: munkamánia

Nagyon sokat dolgoznak a Bakok, és szeretnek is tevékenykedni, állandóan mozgásban lenni. Ha valamibe belekezdenek, akkor azt soha nem hagyják félbe.

Vízöntő: alkoholfüggőség

A Vízöntők gyakran nyúlnak a pohár után, ha nem tudják megfelelően levezetni a stresszt. Az alkohol egy ideig feledteti a gondokat, csak a függőségnek súlyos következményei lesznek.

Halak: ételfüggőség

Ha szomorúnak érzik magukat, akkor rendszerint kinyitják a hűtőt, és elővesznek valami finomságot. Ez nem túl jó szokás, ezért meg kell tegyenek mindent, hogy ismét saját maguk irányítsák az életüket, ne pedig az ételek rabjai maradjanak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek