Horoszkóp: Ez a 6 legféltékenyebb csillagjegy!

Vannak, akik egyáltalán nem féltékenyek a párjukra, képesek megbízni benne bármilyen körülmények között. Mások azonban hajlamosak arra, hogy egy félre nem értelmezhető beszélgetésből is nagy balhét csapjanak.

A féltékenység a zöld szemű szörnyeteg, számos ember életét megkeseríti, mégis az alábbi 6 csillagjegy a leghajlamosabb a féltékenységre.

Skorpió

A legbirtoklóbb és legféltékenyebb csillagjegy az egész közül. Féltékenységi rohamai úgy törnek rá, mint a szökőár, pedig sokszor még konkrét bizonyítékai sincsenek. Ha partnere telefonon beszél valakivel, közben minden mondatát és hanglejtését elemzi. Nagyon óvatosnak kell lenni a Skorpióval, jobb, ha nem adsz soha okot rá, hogy féltékeny legyen, mert különben sosem fog többé megbízni benned.

Kos

Impulzív és nagyon sértődékeny, amint azt látja, hogy párja bárkivel egy kicsit kedvesebben beszél, máris olyan lesz, mint egy sündisznó. Amikor megsértődik, lehetetlen megközelíteni, és nagyon nehezen mondja el magától, hogy mi bántja. Szereti a drámákat, gyakran “csak úgy”, hogy felhívja magára a figyelmet, jelenetet rendez. Ha viszont biztosítod róla, hogy tényleg szereted, gyorsan megbékél.

Szűz

Éjjel-nappal féltékeny, akkor is, ha nincs semmi oka rá, keres valamit. Kis apróságokból csinál sokszor nagy dolgot, mindent borzasztóan eltúloz. Nyilvánosan sosem rendez jelenetet, próbálja megőrizni a hidegvérét, de közben belül őrlődik, és általa kitalált történetekkel emészti magát. Mivel igen kicsi az önbizalma, előfordul, hogy féltékenykedése miatt mennek tönkre a kapcsolatai.

Oroszlán

Erős birtokló tulajdonsággal rendelkezik. Úgy gondolja, hogy övé a földkerekség legtökéletesebb partnere, éppen ezért senki rá sem nézhet, hozzá sem szólhat. Kedvesét legszívesebben egy kalitkában tartaná otthon. Egy idő után viszont már nem fordít rá kellő figyelmet, és inkább az önfényezésével foglalkozik. Mindig ő maga lesz a legfontosabb számára.

Rák

A Rák kóros féltékenységben szenved, állandó rettegésben él, hogy biztosan el fogják hagyni, és mindezt azért, mert hogy ő nem elég jó senkinek. Hajlamos arra, hogy mélyebben beleássa magát a pszichológiába, és ennek következtében partnerét állandó mély elemzésnek veti alá. Mélyről jövő érzéseit elvárja, hogy ugyanolyan szinten viszonozzák, máskülönben meg van győződve róla, hogy egy harmadik személy is belépett a képbe.

Mérleg

Féltékenysége bizonytalansággal, és határozottsággal párosul, és ez a legrosszabb kombináció. Sokszor már azt sem tudja eldönteni, hogy önmagát, vagy a partnerét hibáztassa a kialakult helyzetért, ilyenkor legszívesebben elmenekülne a világból. Hajlamos arra, hogy sokáig elrejtse az érzéseit, de idővel szökőárszerűen bukkannak a felszínre aggodalmai. Ha viszont megnyugtatják, és kellő támogatást és bizalmat kap, akkor képes arra, hogy elfelejtse a féltékenykedését.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top