HoroszkópHoroszkóp: Csillagjegyed alapján itt találod meg a boldogságot 2019 őszén

Horoszkóp: Csillagjegyed alapján itt találod meg a boldogságot 2019 őszén

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A csillagjegyed szerint most erre is fény derül, megtudhatod, hogy mi az, ami igazán feldobja a hangulatod akkor is, ha odakint igencsak borongós az időjárás.

Kos

A boldogságot a körülötted levő emberek társaságában találod meg ebben a hónapban. Itt az ideje, hogy teljes szíveddel odafigyelj azokra, akik minden körülmények között melletted álltak, és támogattak a nehéz időkben. Ők azok, akikre mindig számíthatsz.

Bika

A saját lelkedben találod meg a boldogságot, de csak akkor, ha teljes mértékben elfogadod önmagad. Hallgass mindig a szívedre, és soha ne haragudj magadra azért, mert esetleg valamit elvétettél, vagy rosszul csináltál. Szeresd feltétel nélkül önmagad.

Ikrek

Ha egyedülálló vagy, meg fogod találni a másik feled, viszont, ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, akkor a párod mellett teljes mértékben ki fogsz teljesedni. Ebben a hónapban a szerelem központi helyet kap az életedben.

Rák

Egy régi barátság szerelmi kapcsolattá alakulhat át ebben a hónapban. Soha nem gondoltad volna, de ne tiltakozz, inkább add át magad az érzésnek. Hallgass a szívedre, boldog és önfeledt napok várnak rád.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy megbocsáss azoknak az embereknek, akik a múltban megbántottak téged. Csak akkor fogsz tudni továbblépni, ha lezárod azt, ami már megtörtént, és tiszta lappal indítasz. Hagyd, hogy begyógyuljanak a sebeid, csak akkor lehetsz igazán boldog, ha megbocsátasz.

Szűz

A saját szívedben fogod megtalálni a legőszintébb és a legönfeledtebb boldogságot. Figyelj befelé, és hagyd, hogy az útmutatás belülről jöjjön. Most meg fogod érteni azt is, hogy mi az életed célja, a dolgok sokkal jobbra fognak fordulni.

Mérleg

Találd meg minden kis dologban a boldogságod, mosolyogj, légy hálás, értékelj minden pillanatot. Ha állandóan valami elérhetetlen dolog után vágyakozol, lemaradsz a saját életedről. Add át magad a jelen pillanatnak, és észre fogod venni, hogy mekkora szeretet vesz körbe!

Skorpió

Merj önmagad lenni, add fel a korlátaidat, meglátod, a bátorság teljes boldogsággal fog eltölteni. Ne bujkálj többé az emberek elől, vedd le az álarcod, és mutasd meg az igazi arcod. Felszabadító érzés lesz végre teljes egészében önmagad lenni.

Nyilas

Ez az ősz a barátságról, az igazi értékekről fog szólni számodra. Rá fogsz jönni, hogy milyen szerencsés vagy, hogy ilyen emberek a barátaid. Boldog leszel, hiszen tiszta és őszinte szeretet vesz körbe.

Bak

Ez az ősz elhozza számodra a felhőtlen időszakot, úgy tűnik, semmilyen problémával nem kell megküzdened, végre önfeledten élvezheted az életet. Új kapcsolatokra teszel szert, olyan emberekkel találkozol, akik teljes mértékben kiegészítenek.

Vízöntő

Összpontosítsd a figyelmed azokra az emberekre, akiket a legjobban szeretsz. Tölts sok időt a barátaiddal és a családtagjaiddal, hiszen ők feltétel nélkül, őszintén szeretnek. Mutasd meg te is, hogy mennyire fontosak számodra, a szeretet viszonozd szeretettel.

Halak

Fordíts több időt a hobbidra, éld szenvedéllyel az életed. Vedd észre, az élet tele van szépséggel, tedd félre a korlátaidat, adj egy esélyt a szépségnek, hidd el, hogy te is lehetsz boldog.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek